Několik typů na nošení legín

Několik typů na nošení legín

Kategorie: Dámské oblečení, Legíny

Sponzorované odkazy

Možná, že některé z vás nosí legíny „na doma“ třeba místo tepláků. Ale není to škoda? Pokud budete vědět s čím je zkombinovat, můžete v nich vyrazit na procházku, do školy, ale klidně i na rande nebo pracovní pohovor.

S čím legíny nosit?

Zde platí jedno zásadní pravidlo: vždy s prodlouženou délkou. Ať je to tunika, delší svetřík, mikina, košile, maxi tričko, delší kabátek atd. K legínám můžete obléknout i šaty či sukně. Zvolte spíše vzdušné, volnější kousky. K úzkým, upnutým sukním se legíny příliš nehodí.

legíny s potiskem křížů; zdroj: budtesexy.czlegíny s potiskem křížů; zdroj: budtesexy.cz

Pozor na jednu věc. Legíny by neměly nahrazovat kalhoty. Pokud chcete opravdu upnuté kalhoty, kupte si takové, kterým se říká jeggings. Většinou mívají kapsy a jsou z materiálů, které imitují kůži či pružnou džínovinu.

Co si k legínám obout?

V podstatě cokoliv. K legínám se hodí boty na platformě, na podpatku i šněrovací. V létě obujte sandálky, balerínky, žabky atd. Jsou ale hezké i ke kozačkám, teniskám nebo lodičkám.

k legínám obujte klidně lodičky; zdroj: budtesexy.czk legínám obujte klidně lodičky; zdroj: budtesexy.cz

Legíny pro každou postavu

Možná, že vás od nošení legín odrazuje fakt, že vaše postava není dokonalá. Ale že legíny upozorní na všechny vaše nedostatky a zvýrazní kila navíc, je jen mýtus. Pokud vyberete dobrý materiál a střih, můžou legíny naopak nedokonalou postavu maskovat. Co říkáte na push-up stahovací legíny? Pěkně zpevní nejen zadeček, ale i bříško. Navenek vypadají jako naprosto obyčejné legíny, takže o vašem malém triku se nikdo nedozví.

Také u legín platí, že pokud máte nějaké to kilo navíc, je lepší volit černé nebo tmavé jednobarevné kousky. Pokud je vaše figura dokonalá, můžete vybírat z extravagantněj­ších modelů – barevné, vícebarevné, lesklé, s potisky, se vzory, s průstřihy atd.

v legínách může být i za šelmu; zdroj: budtesexy.czv legínách může být i za šelmu; zdroj: budtesexy.cz

Proč budete legíny zbožňovat?

  1. Guma v pase je váš kamarád (neškrtí a jsou opravdu pohodlné).
  2. Pokud máte legíny, obléknete kozačky bez problému (a nebude vás nic tlačit).
  3. Jsou multifunkční. Třeba černé legíny můžete využít na sport i na večeři s přítelem.
  4. Legíny je možné nosit v každém ročním období.
  5. Můžete si pořídit legíny v několik barvách a potom je kombinovat s kousky z vašeho šatníku.

Úvodní obrázek: budtesexy.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: legíny