Čtyři pomocníci do deště a špatného počasí

Čtyři pomocníci do deště a špatného počasí

Kategorie: Čepice, klobouky, Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Určitě už se vám to někdy stalo. Ráno se obléknete, namalujete a načešete, abyste vypadala co nejlépe. Po cestě do práce nebo do školy vás překvapí přeháňka a celé vaše snaží je ta tam. Jste celá mokrá, vlasy zplihlé, boty od bláta atd. Zkrátka katastrofa. Jak tomu předejít?

Deštník

Deštník je skvělá pomůcka, která ochrání vaše vlasy, oblečení i líčení. Pokud koupíte nějaký zajímavý, můžete ozvláštnit celý váš outfit. Určitě neuděláte chybu, když si koupíte nějaký pořádně barevný. Zkuste třeba pastelové nebo neonové barvy, dobře vypadají i vzory – třeba puntíky nebo pruhy. Hitem je letos i deštník z průhledného materiálu.

deštník se vám bude určitě hodit; zdroj: deston.czdeštník se vám bude určitě hodit; zdroj: deston.cz

Gumáky

Už jste si pravděpodobně všimly, že gumáky nejsou jen pro farmáře, houbaře a děti. Je to velice módní kousek, který by vám v deštivých měsících neměl chybět. Existuje obrovská škála barev, vzorů i stylů, takže je můžete krásně kombinovat ze zbytkem outfitu. V obchodech nebo na internetu najdete gumáky s vlajkami zemí, se zvířecími motivy, geometrickými tvary, mnohobarevné, proužkované, puntíkaté, s květinami a spousty dalších. Nosí se vysoké do půli lýtek, ale letos i nízké a kotníčkové gumáky.

barevné gumáky do nepohody; zdroj: internetovy-obchodni-dum.czbarevné gumáky do nepohody; zdroj: internetovy-obchodni-dum.cz

Nepromokavá bunda, pláštěnka nebo kabátek

Nepromokavá bunda je skvělá věc, ale je to spíše sportovní záležitost, takže do práce se příliš nehodí. Sáhněte tedy raději po nějakém kabátku nebo plášti, který vás před případným větrem a deštěm ochrání. Pokud jste pro každou srandu, kupte si pláštěnku s nějakým neotřelým prvkem nebo hodně barevnou.

Klobouk

Máte vhodný kabát, který vás před nepřízní počasí ochrání, ale bez kapuce? Není nic snadnějšího než si vzít deštník a nebo klobouk. Příliš lidí na ulici s kloboukem neuvidíte, to ale neznamená, že si ho nemůžete vzít vy. Klobouk je velmi módní záležitost, takže pokud máte odvahu – směle do toho! Vyberte nějaký v pánském stylu nebo elegantní, který podtrhne vaši ženskost.

i klobouk se může hodit; zdroj: henk overbeeke/flickr.comi klobouk se může hodit; zdroj: henk overbeeke/flickr.com

Úvodní obrázek: Jeffrey Zeldman/flickr.com

Sponzorované odkazy



Štítky: deštník, gumáky