Barevné sukně oživují podzimní a zimní módu

Barevné sukně oživují podzimní a zimní módu

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Dnes si velká část žen stěžuje, že na sebe nemůže sehnat zajímavou sukni. Pravda, velké módní řetězce věnují svou pozornost trendům, do kterých sukně často nezapadají. Na příklad trendy jsou pasové nebo koženkové sukně a tečka. To, že by ženy, rády nosily stále sukně do „áčka“ nebo se poddaly balónkovému střihu, není v jejich zorném poli. Ale nezoufejme. Český trh dává stále více prostoru mladým kreativcům a návrhářům. Balónkové sukně nebo sukně z tylu dnes není problém sehnat přes internet, v malých showroomech nebo na některém z prodejních marketů.

Cropp Town: http://www.topofmind.sk/croppCropp Town: http://www.topofmind.sk/cropp

Ten poslední probíhá právě poslední víkend v listopadu a i na něm se objeví tvůrci dámských sukní. Navíc stále více stoupá zájem o řemeslo a tak si svou vysněnou sukýnku můžete nechat i ušít na zakázku. Společenské módě se na příklad často věnuje (mezi šitím oblečků na poll dance) Anna Urbanová – značka Pann, jejíž autorskou tvorbu jste mohli vidět v rámci Týdne kávy v Café Placzek (Brno).

Výše zmíněné kožené či koženkové sukně naleznete u značek Karen Millen, Liu Jo a nebo Reserved. A právě u značky Reserved se pozastavíme, protože mně mile překvapila svou kolekcí, kde o sukýnky není nouze.

Třpytivé sukýnky i topy přináší linie Glamour girl, kde se skvěle vybavíte na vánoční večírek nebo se odvážně pustíte do kombinace elegantní sukýnky a obyčejného trika.

Reserved: http://www.topofmind.sk/reservedReserved: http://www.topofmind.sk/reserved

Inspiraci lze načerpat ve sloganu „Happiness belongs to the dreamers.“ A je to přesně tak. Móda je krásou součástí našich životů, nemáme ji trpět, ale užívat si jí. Schovat předsudky a věčná dogmata, otevřít svou fantazii a zkusit něco nového – třeba sukýnku, jakou v šatníku ještě nemáte.

Karen Millen: http://www.topofmind.sk/karenmillenKaren Millen: http://www.topofmind.sk/karenmillen

Kromě lesku a metalické záře si prohlédněte i barevné sukně. Střih je převážně nabíraný, v kurzu jsou i „pouzdrovky“, kožené sukně, sukně sahající do půlky lýtek a rozšířené do „áčka.“ Je to tak, historie se v nepatrných proměnách opakuje a je rozhodně o co stát.

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské sukně