V hlavní roli sukně

V hlavní roli sukně

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Letní měsíce jsou každý rokem stále více a více parnější. Tak proč dámy ukrývat nožky a potit se v kalhotách? Zkuste být ženštější a obléci si i namísto obligátních šortek raději sukni!

Sukně byla, je a bude patřit neodmyslitelně mezi kousky patřící do ženského šatníku a garderoby. A pánové ji mají rádi, protože ženy nosící sukni jim přijdou více ženské, a navíc odhalují jejich nožky.

Stüssy Eva Printed CorduroyStüssy Eva Printed Corduroy

A paráda dnes je dámy, že se nemusíte uskrovňovat jen na ryze romantické looky, sukně dnes hraje pěknou a šik roli i ve sportovním outfitu. A to díky některým značkám, které tento kousek oděvu přijaly za svůj a nabízí mimo další sportovní výbavy a oblečení i sukně ve sportovním střihu. Mrkněte na naše tipy a dáte nám za pravdu!

Stüssy Eva Printed Corduroy

Rovná, v midi déle a sportovního střihu je sukně Stüssy Eva Printed s all over potiskem. Vyrobena je ze stoprocentní bavlny, čímž zaručuje příjemné nošení, a pohodlí podporuje široký pás z gumy, ležérnost dodávají dvě boční kapsy a šik detailem je malý rozparek na předním díle. Sukně může být vaše za 2559 Kč.

Puma En Pointe

Velmi pěkná a originální vrstvená sukýnka En Pointe ke kolenům s nepravidelnou délkou z transparentního materiálu od značky Puma. Bílá široká sukně je vyrobena ze stoprocentního polyesteru a vyjde vás na 1399 Kč.

Puma En PointePuma En Pointe

Stüssy Sloane Track

Tmavě modrá široká sukně s velkými sklady od značky Stüssy má postranní pruhy, boční kapsy a je vyrobena ze stoprocentního polyesteru. V délce midi je k mání za 2 640 Kč.

Stüssy Sloane TrackStüssy Sloane Track

Urban Classics Ladies Velvet Plisse

Sportovně elegantní je černá dámská sukně od značky Urban Classics s plisováním. Vyrobena je ze směsi devadesáti dvou procent polyesteru a osmi procent elastanu. Má široký pružný pas, tudíž je přizpůsobivá proporcím. V midi délce bude zajímavým kouskem do sporty i elegantního outfitu. Sukně stojí 759 Kč.

Urban Classics Ladies Velvet PlisseUrban Classics Ladies Velvet Plisse

Champion Reverse Weave

Naším posledním tipem je krémová sukně od značky Champion s velkým logem na pravé straně v midi délce. Užší sukně ze stoprocentní bavlny má pružný široký pas s regulací na šňůrku. Vyjde vás na 930 Kč.

Champion Reverse WeaveChampion Reverse Weave

Vybrali jste si? Jestli ne, tak další šik kousky (některé i ve slevách) najdete na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: sukně, dámské oblečení, sportovní sukně, značkové sukně