V hlavní roli kabáty: který ulovíte?

V hlavní roli kabáty: který ulovíte?

Kategorie: Dámské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Kabát je kousek, který by v šatníku žádné ženy neměl chybět. Na jaře, na podzim ani v zimě. Stále je v kurzu a stále oblíbený. Jaký si ulovíte na Nila.cz vy?

V kurzu jsou prvotřídní materiály a skvělé uvolněné střihy. Pohodlí a kvalita je synonymum, které vládne světu kabátů. Na Nila.cz to víc a mají pro vás jen ty nejlepší kousky. Který kabát bude váš?

Kabát TournonKabát Tournon

Kabát Tournon

Trenčkotový střih kabátu vyrobeného ze směsi 75 % panenské vlny s 25 % polyamidu a s podšívkou z polyesteru. Nestárnoucí a hnědá nádhera, klasika všech klasik a ten pravý základ šatníku do chladného počasí, to je dvouřadý kabát Tournon. Je vyroben z jemné a hřejivé vlněné směsi, která je příjemná na dotek a udrží vás v teple. Díky lehké podšívce si pod něj můžete vzít i silný svetr a stále budete vypadat výborně.

Kabát má lehce projmutý střih a zapíná se na čtyři efektní matné knoflíky. Ke zvýraznění siluety slouží pásek, který můžete buď uvázat v pase anebo ho nechat volně viset podél těla. Za zmínku stojí i výrazný límec – ten je, společně se stojáčkem, podšitý působivou kostkovanou látkou v modrém odstínu. Na bocích najdete dvě kapsy na zahřátí rukou, zadní stranou se jako záruka elegantního kroku line dlouhý rozparek. Navrženo ve Francii, ušito za spravedlivých podmínek na Ukrajině a cena činí 7 990 Kč.

Kabát RacerKabát Racer

Kabát Racer

Kabát v zajímavé mulitocolr šedomodré barvě je ideálem pro sychravé a chladnější dny. Když je přivítáte v kabátu Racer značky Liberine, neprohloupíte. A nejen letos – tento poklad vám vydrží roky. Je klasicky elegantní, má rovný střih a výrazný, přitom nadčasový vzor. Hustě tkaná vlna a podšívka zaručeně zahřejí, vrstvit můžete dle individuálního vnímání teploty, ale rovný střih umožní vzít si pod kabát v opravdu chladných dnech i silný svetr.

Podšívka je vyrobená technologií MEIDA, která umožňuje, aby vrstva byla tenká, ale izolovala a tepelně stabilizovala lépe než dvě vlněné vrstvy. Zároveň je prodyšná a odolná vůči vlhkosti. Kabát je vpředu zakončen výraznými klopami a zapínáním na čtyři velké knoflíky. Nezbytným detailem jsou dvě na bocích umístěné kapsy. Univerzální kousek užijete ke kalhotám, šatům i sukním. Kabát je vyroben za spravedlivých podmínek v Portugalsku a aktuálně zlevněn z 12 990 na 9 990 Kč.

Kabát AkaroaKabát Akaroa

Kabát Akaroa

Bombovní kousek z recyklovaného polyesteru s podšívkou z polyamidu. Černomodrá barvička, design a střih vás nadchne. Oversize kabát Akaroa působí minimalistickým dojmem, který doplňuje originální prošívání a mírné nařasení na konci rukávů. Délka nad kolena je ideální k tomu, aby vás kabátek udržel v teple během chladnějších měsíců. Zapínání je na dvoucestný zip a všité magnety.

Výplň tvoří 100% recyklovaný polyester vyrobený z plastového odpadu z oceánu! My dáváme plný počet bodů za využití inovativních materiálů, ohleduplnost k životnímu prostředí i nadčasový a skvěle propracovaný design, díky němuž vám tenhle kousek bude sloužit dlouhá léta. Vyrobeno za spravedlivých podmínek v Číně a cena činí po slevě z 6 890 Kč nyní 4 990 Kč.

Kabát KatrinKabát Katrin

Kabát Katrin

Prvotřídní materiál panenské vlny s podšívkou z nylonu vytváří v béžovém pojetí kabátu Katrin značky Lanius nebývalou klasiku, kvalitu a pohodlí. Lichotivá a jemná barva, perfektní, až puristický střih. Tento kabát aspiruje na skutečnou perlu zimního šatníku. Je ze 100% panenské vlny, tedy z prvního střihu jehňátek, v pohodlném oversized střihu, a přesto velmi elegantní. Zadní část je o něco módně dle trendů delší než přední.

Kabát má podšívku a dvě vnitřní kapsy. Zapíná se na čtyři ozdobné druky, léga je skrytá, takže při zapnutí kabát působí maximálně „čistě“. Vlna je získávána eticky, přičemž má samočistící schopnost a není třeba ji příliš často prát. Obvykle stačí oblečení dobře vyvětrat. Kabát je doporučeno neprat a v případě potřeby přistoupit pouze k suchému čištění. Cena kabátu je 11 190 Kč.

Nevybrali jste si? Nevadí! Na Nila.cz najdete další pěkné kousky.

  • Úvodní foto: kabát Lana ze 100% vlny za 10 590 Kč
  • Zdroj foto: Nila.cz
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: kabát, zimní, podzimní, zima, oversized, klasický, elegantní, trenčkot