V jako vánoce, nebo V jako Vans?

V jako vánoce, nebo V jako Vans?

Kategorie: Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Vánoce znáte. A Vans znáte také? Ono obojí je fajn a také obojí je možné! Vánoce jsou za chvilku a Vans by bylo prima pod stromečkem najít. Takže třeba by možná lépe znělo: Vánoce s Vans!

Pokud vám slůvko Vans nic moc neříká, musíme to napravit. Byla by škoda, přijít o módní ikonu z Kalifornie, kde původně obuvnická značka vznikla. Založili ji bratři James a Paul van Doren s třemi přáteli již roku 1966.

Vans Deppster Web Belt pásekVans Deppster Web Belt pásek

Vans Deppster Web Belt je tmavě šedo černý módní pásek. Může být doplňkem lehce sportovně laděného outfitu jak mužů, tak žen. Má černou přezku s klasickým logem a nápisem na druhém konci pásku. Může být váš za 490 Kč.

Paul van Doren pracoval v továrně na boty a tam vznikl nápad, který realizoval s bratrem Jamesem a přáteli Gordonem, Ryanem Emmertem, a Sergem D’Elia.

Vans SK8-HI Slim kotníkáčeVans SK8-HI Slim kotníkáče

Vans SK8-HI Slim jsou kotníkové sporty boty v bílo zlatém provedení. Jsou výsledkem spolupráce Vans a Nintendo, kteří vytvořili společnou kolekci s motivy oblíbených her Super Mario Bros, Duck Hunt, či Donkey Kong. Kontíkáče můžete nyní mít ve slevě za 1500 Kč z původních 1890 Kč.

Vans najel jako značka do businessu velmi svěžím krokem, jelikož již čtyři roky po založení měl Vans v místě svého vzniku okolo sedmdesátky obchůdků. Paul van Doren figuroval ve vedení firmy do roku 1970, kdy ji předal bratrovi Jamesovi.

Vans Full Patch Snapback kšiltovkaVans Full Patch Snapback kšiltovka

Vans Full Patch Snapback je tmavě modrá snapback kšiltovka se zadním zapínáním a černobílým logem na předním panelu. Snapback je kšiltovka, jež má rovný kšilt a vzadu plastový zacvakávací pásek, který je hlavním znakem snapbacks. Vyjde vás na 750 Kč.

A pod jeho vedením se s ryze obuvnické značka stala stylovka v jejíchž nabídce nechybí mimo botek – tenisek, kotníkáčů a pantoflí, také kšiltovky, pásky, peněženky, sluneční brýle, batohy, tašky nebo mikiny, trika a trička Vans.

Vans Benched Novelty batohVans Benched Novelty batoh

Vans Benched Novelty je stylový a cool červený nebo tmavě modrý batoh typu gymsack, s bílým all over motivem, bílým logem a bílými tkaničkami. Můžete jej mít za 390 Kč.

Značka Vans je naším dalším tipem na vánoční dárek. Je to designem i pojetím velmi mladistvá a módní značka, se soudobými barvami, ležérním pojetím a střihy. Jdete do toho? Tedy do Vanse na vánoce?

Vans W Camo Dot Raglan tričkoVans W Camo Dot Raglan tričko

Vans W Camo Dot Raglan je černé dámské tričko s camo zelenými rukávy, a bílými motivy na přední části a zádech. Camo, alias camouflage, je anglický výraz pro maskáčový vzor. Tričko stojí 850 Kč.

Další prima kousky Vans hledejte na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Vans, tenisky, kotníkáče, pantofle, kšiltovky, pásky, peněženky, sluneční brýle, batohy, tašky, mikiny, trika, trička