Česká značka Naut: sporty módní batohy, brašny a spol.

Česká značka Naut: sporty módní batohy, brašny a spol.

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Nově se na módním světle objevila česká značka Naut. Po jejich poslední přehlídce během pražského fashion weeku prostě nebylo pochyb, že jejich batohy, ledvinky a opasky musí poznat více lidiček.

Značku NAUT, která se stala synonymem pro batohy, brašny, ledvinky, opasky a další drobnosti vše výrazné svým technicistním designem je mladá. Představili ji v roce 2016 Filip Nguyen a Lukáš Procházka. Jejich zavazadla pro život ve městě i pro nomády 21. století navrhují s důrazem na funkčnost, komfort a prémiové materiály.

Značka NAUT čerpá inspiraci ze svých zákazníků samotných, z jejich potřeb, také z nikdy se nezastavujícího života velkoměst i z úniků mimo civilizaci. Značka NAUT se pravidelně prezentuje na Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Má za sebou spolupráce s designéry Janem Černým, Petrou Ptáčkovou, značkou LAFORMELA nebo zpěvačkou Annet X.

Vyberete si u nich i vy? Navrženo a vyrobeno v České republice.

NAUT Cobra BeltNAUT Cobra Belt

NAUT Cobra Belt

Pevný, na zakázku tkaný oranžový opasek s decentním slepotiskem loga NAUT. Spona COBRA® THE ORIGINAL je vyrobená v Rakousku a vyniká nejen svým technicistním designem, ale především funkčností a odolností. Proto se typicky používá pro armádní a horolezecké výstroje. Délka opasku činí 140cm a šířka 4cm. Opasek vyjde na 1 299 Kč.

NAUT Strato BackpackNAUT Strato Backpack

NAUT Strato Backpack

Lehký černý městský batoh na každý den, které se postará o všechny vaše nezbytnosti. Nadčasový design vás nepřestane bavit, odolné nepromokavé materiály spolehlivě ochrání všechny věci uvnitř a pevná polstrovaná záda zaručují komfort i při celodenním nošení. STRATO je dostatečně prostorný i pro 15” notebook a praktické vnitřní přihrádky se postarají o další osobní elektroniku. Elastické kapsy na stranách jsou ideální pro vše, co chcete mít rychle po ruce a pro případ, že potřebujete tajnou kapsu, jsme jednu zipovou schovali do přední části batohu. K mání za 4 999 Kč.

NAUT Rudiment Tech BagNAUT Rudiment Tech Bag

NAUT Rudiment Tech Bag

Každodenní “must-have” doplněk, který si zamilujete. Můžete jej nosit na bocích jako ledvinku, přes hruď, na zádech nebo odepnete popruh a získáte tak minimalistickou brašnu do ruky. Kompaktní rozměry a lehkost zaručují pohodlí. Přesto RUDIMENT nabízí dostatek prostoru, aby odlehčil od plných kapes a poskytl bezpečí pro váš telefon, peněženku, klíče, sluchátka a jiné drobnosti. Navíc má dvojité zavírání, jedno na zip a druhé na magnety pro rychlejší přístup. Cool kousek vyjde na 2 999 Kč.

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: česká značka Naut, brašny, batohy, opasky