Značka ellese: stylově tradiční sporty móda

Značka ellese: stylově tradiční sporty móda

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Máte rádi klasiku a tradiční módní styl? Chcete sportovně elegantní kousky, které budou In i za rok či dva? Tak potom je značka ellese právě pro vás. Ellesse je značkou, založenou roku 1970 v Itálii.

Zakladatelem byl Leonardem Servadie z Perugie. Značka byla od prvopočátku výrazná svým tradičně klasickým pojetím sportovně laděných kousků pro volný čas i do města. Jejích produkty byly prvoplánově obuv, poté se přidaly i další módní doplňky (kšiltovky, ledvinky a cross body tašky) a oblečení – především trička, mikiny, bundy a kalhoty.

Nosí ji i sportovci a celebrity

Celebrity a sportovci si značku velmi oblíbili. Jejich obuv nosí na nohách kupříkladu tenistka Anna Kurnikovová. Zaujal ji především kvalitou a neotřelým designem s tradiční klasikou. Zaujmou i vás?

ellesse Rosca Cross Body Bag

Cross body taška od značky ellesse v růžovém provedení s popruhem a logem na přední části je vyrobená z mechanicky odolného polyesteru. Vydrží vám tedy i několik sezón. Má nastavitelný popruh, díky němuž ji lze nosit přes rameno nebo klasicky i kolem pasu. Cross body taška vyjde na 659 Kč.

ellesse Mont 2 OH Jacket

Tmavě šedivá polyesterová pánská větrová bunda s kapucí od značky ellesse s logem na hrudi. Bundy typu větrovka se dvěma kapsami na ruce a kapsou na hrudi s patentkou. Bunda má rovněž zip u krku a na boku bundy, elastické manžety a nastavitelnou kapuci. Značka přidala své logo na hrudi a na rameni. Větrovka vyjde na 2599 Kč.

ellesse Eques Track Pant

Tyto nylonové růžové dámské kalhoty od značky ellesse jsou vyvedeny s decentním logem na levé nohavici a s elastickým pasem a stahovací šňůrkou. K tomu mají ještě boční kapsy, kapsu na stehnu uzavíratelnou na zip a ve finále ještě praktické rozepínací manžety rovněž na zip. Pohodlné kalhoty vás vyjdou na 1899 Kč.

ellesse Mydos Track Top

Ke kalhotám můžete přidat dámskou bundu a máte hned cool look ke sportování a pro volný čas. Bunda ve stylu větrovka od značky ellesse je v barevném provedení růžová a bílá s kapsami a decentním logem na přední části. Větrovka má jednu kapsu na patentky a dvě na zip, elastické manžety a lem, i logo na hrudi. Kousek vyjde na 1499 Kč.

ellesse Albany Tee

Dámy, když ke kalhotám a větrovce přidáte ještě světle šedivé dámské tričko s krátkými rukávy od stejné značky s barevným logem na hrudi, budete vybaveni úplně. Pohodlné triko téčkového tvaru v casual verzi vám umožní příjemně volný pohyb při aktivitách. Triko ze 100% bavlny je k mání i v černém provedení a vyjde vás na 799 Kč.

ellesse Diveria Crew Sweat

Pro muže je tu tmavě modrý pánský crewneck od značky ellesse s logem na přední části. Je vyroben ze směsi 80 % bavlny a 20 % polyesteru. Stylovka se hodí k džínám, ale i sportovním kalhotám či teplákům. Cena činí 1599 Kč.

Nevybrali jste si? Nevadí! Na Queens.cz najdete další velkou nálož kousků značky ellese.

Zdroj foto: Queens.cz Úvodní foto: pánské tričko ellesse Miniati Tee za 780 Kč Autor: Pavla Košík jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Značka ellese, značková móda, pánská móda, dámská móda, sportovní móda,