Oblečení Bless: Originální trojrozměrná móda / Alternativní móda

Oblečení Bless: Originální trojrozměrná móda / Alternativní móda

Kategorie: Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Německá designérská značka Bless je téměř po celém světě známá svými originálními a neotřelými modely oblečení, při jejichž tvorbě vychází z takzvaného recyklačního přístupu. Aktuální kolekce na podzim a zimu 2009 – 2010 nenechá nikoho na pochybách, co tento způsob tvorby obnáší.

Přetváření starých a okoukaných věcí ve zbrusu nové a nápadité kousky módní oblečení, to je hlavním znakem této alternativní módy, která v rámci své podzimní a zimní kolekce přišla se zajímavou inovací. Totiž, oblečení Bless pracuje s trojrozměrnými motivy, které jsou viditelné až po nasazení speciálních brýlí.

Zkrátka u oblečení Bless si můžete být jisti, že vždy budete mít něco navíc. Aktuální kolekce září roztodivnými barvami, udivuje svými nekonvenčními tvary a celkově odvážným zpracováním. Obsahuje bundy, svetry, šály, čepice, rukavice, trička, kalhoty a další, jednoduše vše, co se využijete při sychravém podzimním počasí nebo na sjezdovce.

zdroj: http://web.me.com/…ew/News.html

Sponzorované odkazy



Štítky: alternativní móda, Bless, oblečení Bless, módní oblečení, zimní oblečení, podzimní oblečení, bundy, svetry, kalhoty, čepice, šály