Festivalová móda

Festivalová móda

Kategorie: Dámské oblečení, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Sice se nám první část prázdnin pomalu překlápí do své závěrečné části, ale festivaly tím rozhodně nekončí. Většinou se jedná o jedinečný hudební, divadelní či festivalový zážitek. Na druhou stranu jsou tyto akce jak stvořené pro módní guru, objevují se na nich totiž často netradiční modely a nekonečné módní inspirace.

Autor: www.love-secondhand.czAutor: www.love-secondhand.cz

Reporty z festivalů bohatě zajišťují organizátoři na svých stránkách, magazíny nebo tradičně blogeři. Jaká festivalová móda je vám blízká? Trápíte se v obepnutých džínách nebo vyrážíte v teplákách a keckách?

Autor: www.love-secondhand.czAutor: www.love-secondhand.cz

Favority číslo jedna na módním poli festivalů jsou jednoznačně šortky. A to ideálně džínové, otrhané, se zipy s cvočky, s čímkoliv, co se odlišuje od standardu. In jsou stále šortky s vysokým pasem a s oblibou se kombinují s crop topy. A vlastně proč ne. Pro případ nouze si přibalíme delší proplétaný svetr, obujeme kotníčkové tenisky a můžeme vyrazit.

S nohama nad zemí.S nohama nad zemí.

Když už jsme na festivalu, dopřejeme si popustit uzdy módní alchymii. Co takhle handmade tenisky – zdobené netradičně a originálně. Ostatně barevné tenisky a holínky doprovází festivaly zcela pravidelně každý rok.

S módou souvisí celková vizáž. Otevřeme brány jedinečnému líčené, air brush makeupu či čemukoliv, co vás před zrcadlem napadne. Třpytky, metalické stíny, prodloužené řasy, výrazné oční linky a hlavně rtěnka! Pánové se nemusí nechat zahanbit, pokud máte potřebu, pobavit se na udivenými pohledy kolemjdoucích, klidně si dovolte nějakou tu výraznější linku také. Ostatně permanentní makeup je v kurzu a především oční linky už dávno nejsou jen pro ženy.

Autor: Silvie TaAutor: Silvie Ta

Autor úvodní fotografie: Zdeněk Jakl Photography

Sponzorované odkazy



Štítky: festival