Těhotenská móda jménem Tveret

Těhotenská móda jménem Tveret

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Pro těhulky není důležité jen pohodlí a praktická stránka oděvu, ale také vzhled. Dnes najdeme v obchodech pro těhotné mnoho oblečení ve vybledlých barvách, v obřích velikostech a nemoderním provedení. Dámy s bříškem však mohou vypadat také moderně a být sexy, pokud si vyberou ten správný módní kousek.

Prvním pravidlem těhotenské módy je elastický materiál, delší střih a řasení, které se přizpůsobuje rostoucímu bříšku. Pod prsy je většinou vše přestřižené a ozdobené páskem, kytičkou či jiným detailem. Těhotné ženy mají tendenci nosit jednobarevné šaty a trika, ale nemají se vůbec čeho bát. Není nic hezčího než rozkvetlá budoucí maminka a květované vzory jsou stále na prvním žebříčku módních trendů.

Protože by nápadité prvky nevypadaly nejlépe v přední části oděvu, používají návrháři různé aplikace na záda. Například může být na zádech zavazování či výstřih, který poodhalí ramena a záda. Trika a tuniky jsou každodenním oblečením, a proto jsou také přizpůsobené kojení. Na bocích jsou velmi praktické stahovací šňůrky, jenž upravují jejich délku. Skvělá kombinace těhotenské módy je tričko s jednobarevnou látkou na břiše a pruhovaným vzorem na prsou.

Doplňkem k tričku či šatům je svetřík kratšího střihu se zaoblenými kraji a zavazováním na prsou. Svetříky se nosí ale také dlouhé a pro zakrytí celého bříška si vyberte svetr zavinovacího střihu.

zdroj: www.tveret.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: těhotenská móda, trika, tuniky, šaty, tveret, móda pro těhotné