Těhotenská móda a oblečení pro kojence OTTO

Těhotenská móda a oblečení pro kojence OTTO

Kategorie: Dámské oblečení

Těhotenství je nejkrásnější období v životě každé ženy. Aby to tak skutečně bylo, je vhodné se na toto devítiměsíční řádně připravit. První měsíce patrně uplynou bez větších změn, ovšem poté už se vás život doslova převrátí vzhůru nohama. To se pochopitelně týká také vašeho šatníku. Zajisté i vy už jste slyšeli, že nastávající maminky mohou být krásně oblečené. Pokud i vy chcete vypadat hezky, není nic jednoduššího než věnovat svou pozornost následujícím řádkům, ve kterých vás seznámíme se základními tipy. Nezapomene přitom ani na vaše děťátka a poradíme vám, jak je oblékat. A teď už na první téma, kterým je těhotenská móda.

Těhotenská móda

Pohodlí. Doslova takto jedním slovem bychom mohli shrnout všechna kritéria, podle kterých byste se při výběru těhotenského oblečení měla rozhodovat. Těhotenské oblečení nesmí škrtit ani příliš svírat. To samozřejmě neznamená, že musíte slevit z módních trendů. Naopak. V dnešní době můžete mít obojí a být tak stále okouzlující. Ať už se to týká svršků, spodního prádla, anebo bot, vždy se hledí na vaši přitažlivost a dobrý pocit,. Rostoucí bříško a přibývající kila ne každou ženu potěší. I na to těhotenská móda prostřednictvím svých návrhářů myslí, a proto vám pomohou zamaskovat mnohé nedostatky, které se na vaší postavě mohou objevit.

Vaše oblečení by nejlépe mělo být vyrobeno z prodyšných materiálů, jako je bavlna, hedvábí a vlna. V zimním období přirozeně musíme klást důraz na naše zdraví. Abychom předešli nachlazení, je třeba pamatovat na dobré kabáty, bundy, svetry či kalhoty. Podobně jako u letních šatů či triček také v případě kabátů a bund vybírejme oblečení, které se zužuje pod prsy. Výborným módním doplňkem také pro těhotné ženy jsou legíny, které navíc disponují vyztuženým pasem. Ten podepře vaše bříško a uleví tak vašim zádům. Obdobně funguje těhotenský pás.

Oblečení pro kojence

I když miminko rychle roste, zajisté se vyplatí mít hned několik kusů kojeneckého oblečení. Oblečení pro kojence je poměrně rozmanité. Základ nicméně tvoří dupačky, košilky nebo trička, overaly na spaní, ponožky a v zimních časech pochopitelně také svetříky, bundičky, čepičky, rukavičky, šály a tak dále. Miminko musí zůstat v teple stůj co stůj. Výběr je opravdu pestrý, takže vzhůru do toho. Přípravu na miminko není radno podceňovat, kojenecké oblečení pořiďte včas.


Tričko s dlouhým rukávem, 599 Kč


Bunda, 1299 Kč


Legíny, 249 Kč


Souprava, 429 Kč

zdroj: http://www.otto-shop.cz

Štítky: těhotenské oblečení, těhotenská móda, oblečení pro těhotné, móda pro těhotné, kojenecká móda, oblečení pro kojence, OTTO, oblečení OTTO, legíny, kabát, tričko