Vyjděte stylově i do podzimních plískanic

Vyjděte stylově i do podzimních plískanic

Kategorie: Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle, Svetry, mikiny, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Podzimní móda nemusí vždy znamenat jen dlouhé kabáty, huňaté bundy a zateplené kalhoty. Může být mnohem zajímavější a originálnější. Stejně jako je podzim neuvěřitelně pestrým obdobím, můžete i vy sáhnout po šatech či sukni, barevné košili, květovaných vzorech či dalších originálních módních kouscích.

Ani svrchní oblečení nemusí být nudně černé. V KiKu nyní objevíte novou kolekci dámského podzimního oblečení, v které najdete mimo základních kousků i spoustu barev a vzorů, které prozáří i pochmurný den.

Přechody počasí během dne potrápí každého

Se začátkem podzimu přichází počasí, které je mnohdy trochu nevyzpytatelné. Ráno musíte do práce vyrazit v bundě, ale odpoledne byste na sobě měla nejraději vzdušné šaty.

Jak si s tím poradit?

Rada je jednoduchá – vrstvení. Určitě nic nezkazíte elegantní halenkou s kalhotami či zateplenými šaty. Na cestu si na sebe můžete vzít svetr nebo prošívanou bundu, kterou odpoledne uložíte do kabelky.

Ačkoliv se možná nechcete ještě s létem rozloučit, bundy a kabáty časem budete muset zařadit do šatníku. Podzim je zkrátka neúprosný, a přestože přes den ještě může svítit sluníčko, jakmile zapadne, začíná být opravdu chladno. Velmi oblíbené jsou například prošívané bundy, které spolehlivě zahřejí, a navíc i skvěle vypadají.

Zdroj foto: KiK

Zdroj info: Veronika Jíšová

Sponzorované odkazy



Štítky: KiK, podzim, podzimní móda, dámská móda