Česká trika CityZen: nepropotitelná a jedinečná

Česká trika CityZen: nepropotitelná a jedinečná

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Pánské oblečení, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Chtěli byste mít doma trička, která odolají špíně, není na nich vidět pot, nemačkají se, nemění tvar ani barvu a snižují tělesný zápach?

Scien fiction? Nikoli! Právě taková jsou trička české značky City Zen!

zkladatelé značky Martin Burkoň, Pavel Hrstka a René Němeček

Značka CityZen

Českou značku CityZen® založili tři šikovní chlapíci z Chrudimi – Martin Burkoň, Pavel Hrstka a René Němeček. Jejich trička nejsou z umělých vláken, ale ze 100% bavlny špičkové kvality. Nepropotitelnost je dána speciální úpravou, kterou CityZen® vyvinul a používá jako jediný na světě.

Triko díky ní neodvádí pot na povrch látky, ale zachytí ho na vnitřní straně, kde ho rozprostře do velké plochy. Materiál je dokonale prodyšný a velmi rychle schne. Zmenšuje se tak i prostor pro množení vlhkomilných bakterií způsobujících nelibý tělesný zápach.

Další mimořádnou vlastností, kterou při každodenním nošení oceníte, je odolnost trička vůči ušpinění a skvrnám – třeba od kávy, červeného vína, kečupu nebo ovocného freshe. Téměř nic na něm neulpí, nečistotu snadno setřete a zmizí beze stopy.

Trika CityZen

Tato trika vás zbaví starostí s fleky od potu či jídla, ustavičného praní a žehlení. Definitivně. K mání jsou v e-shopu značky na CityZenWear.cz zde http://cityzenwear.cz/ ve verzi pánské i dámské.

Co je v e-shopu k mání?

Najdete zde klasická pánská trička, elegantní polokošile s límečkem, dámská trička – vše různých střihů i barev, a ve velikostech S–6X. Mimoto City Zen nabízí také trička šitá na míru. Zatím v barvě černé, šedé, vínové, khaki a petrolejové. Další módní odstíny i produkty budou postupně přibývat.

Začátky CityZen

První trika CityZen se prodala před Vánoci 2018, tehdy je balili u Hrstků doma na kuchyňském stole. V roce 2019 přišlo prestižní ocenění Start-up roku, následovalo stěhování do větších prostor, raketový růst výroby, prodeje a tržeb, nadšené reference zákazníků, zájem médií a smělé plány do dalších let.

Kde CityZen najdete?

CityZen® sídlí v Chrudimi, ale trika a spol.prodává jen online. Všechny produkty šije značka v České republice a s maximálním respektem k přírodě – trika jsou 100% recyklovatelná, při výrobě jsou použity nejmodernější postupy, které šetří vodu.

Ryze česká kvalita

V CityZen® si zkrátka zakládají na dobře odvedené práci, kvalitních produktech a prvotřídním zákaznickém servisu, což ocení každý, kdo se rozhodne chytré oblečení CityZen vyzkoušet na vlastní kůži.

Jak přesně trika CityZen fungují mrkněte ve videích

Zdroj foto: CityZen

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: trika, polokošile, dámská trika, pánská trika, pot, špína, CityZen, česká značka