Nová bavlněná trika CityZen®

Nová bavlněná trika CityZen®

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Dny se začínají opět prodlužovat, a s nimi přibývá i kousků české značky CityZenⓇ. V jejich repertoáru se objevila nová dámská trika s 3/4 rukávem a pánská trika s dlouhým rukávem.

Ba co víc, pro značku tolik příznačné „nepotivé“ kousky vám dodají jistotu. Můžete se zahřát i zapotit a stále budete vypadat stylově a bez skvrn od potu. Ty u značky značky CityZenⓇ neuvidíte.

„Neustále se snažíme reagovat na přání našich zákazníků a rozšiřovat sortiment. O trika s dlouhým rukávem byl mezi muži dlouhodobě zájem. A ženy jsme do nevyzpytatelného podzimního a zimního počasí vybavili triky s 3/4 rukávem, tenhle nesmrtelný střih jim bude zaručeně slušet," říká Pavel Hrstka, jeden ze trojice zakladatelů značky CityZenⓇ.

Pánská i dámská trika

Pánská trika s dlouhým rukávem jsou k mání v černé a modré barvě, ve velikostech včetně těch nadměrných – od S až do 3XL. Přibýt mají o odstíny cihlové a khaki.

Také dámská trika s 3/4 rukávem ve velikostí od S až do XXL, můžete pořídit v bílé, červené, stylové černé a modré navy barvě. Všechna trička jsou vyrobena z vysoce kvalitní bavlny s příměsí elastanu.

Zázračně nepropotitelná trika

Unikátní vlastnosti nepropotitelnosti kousků značky CityZenⓇ je zásluhou speciální technologie a úprava materiálu. Vnější strana každého oděvu má hydrofobní úpravu, čímž je ochráněna před i nečistotou i skvrnami.

Naopak vnitřní oděvů saje a absorbuje vlhkost, a pak ji rozprostře do velké plochy. Tím se odpaří vlhkost přes pleteninu ven, kousek rychle uschne a pot není vidět. Ve finále je tedy zaručeno pohodlí, příjemné nošení, a snižuje se i zápach z potu.

Zdroj foto: CityZen

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Nová bavlněná trika CityZen®, bavlněná trika, CityZen®, nepropotitelná, bez potu