Nejen zimní outfit –minisvetry v akci

Nejen zimní outfit –minisvetry v akci

Kategorie: Dámské oblečení, Svetry, mikiny

Sponzorované odkazy

I ke zcela zimnímu outfitu lze použít bolerka s rukávy, nebo samotné rukávky. Miniatury svetříků patři nejen k zimním outfotům, ale ty krásně doplní.

Bolerka a rukávy jsou stále módním doplňkem celkového outfitu. I toho zimního. Ač se může zdát, že tento „chatrný kousek“ oděvu nás nezahřeje, pokud se pod něj správně oblečeme a vše vhodně sladíme a doplníme dalšími drobnsotmi, působí v zimním čase velmi neotřele, vzdušně a mladistvě.

JasmineSolveires/Flickr.comJasmineSolveires/Flickr.com

V mnoha variantách

Bolerka a rukávky jsou totiž k mání v nejrůznějších barvách, střihu, provedení a materiálech. Proto si vybere dle svého stylu i vkusu zcela určitě každá z nás. Ideálně se zásobíme hned několika kousky v odlišném zpracování a pak je můžeme různě kombinovat a vytvářet nové a nové outfity oblečení na každý den – do práce, pro volný čas, do společnosti, na večírek či party. Ke společenským příležitostem jako jsou svatby, plesy či malá večerní jsou bolerka či rukávky ve vhodném materiál a střihu jedinečnou volbou.

V každém věku

Nejen slečnám a mladým maminkám, ale také ženám 40+ na zimu určitě tuto variantu svetříku doporučuji. Právě tento lehoučký kousek á la svetr může být řešením lehkého zahřátí. Lze jej lehce svléknout, případně se v něm natolik nezpotíme, jako v klasickém dlouhém a hrubém zimním svetru. Díky savosti materiálu a minimální tvorbě skvrn od potu, jsou vhodné všechny přízové, vlněné a pletené pulovry a svetříky. Bolerka s dlouhými rukávy a samotné rukávky se mezi nimi ukazují jako ideálním a skutečně „odlehčeným“ řešením.

JorgaKortek/Flickr.comJorgaKortek/Flickr.com

Malé a příjemné

Jejich velkou devizou je příjemná skladnost, nezaberou totiž příliš místa jako klasický svetr, a tak když je sundáme, najde se vždy místo, kam je odložit. A v době, kdy jsou IN velké kabelky je to obzvláště jednoduché. Také cenově jsou náklady na bolerko a rukávky nižší než u standardního svetru. A kombinovatelnost je doslova neomezená, fantazii se meze nekladou a v současnosti bolerka a rukávky „jdou“ skutečně ke všemu.

Bolerko a rukávky jsou totiž vkusným doplňkem jak k šatům, tak k širokým kalhotám a riflím i k úzkým legínám. Hodí se v zimě přes šaty, jednoduché tričko s dlouhým rukávem, na rolák, k tunice s legínami, do společnosti třeba přes top, pletené či háčkované i ke košili. Bolerko ani rukávky sice nejsou žhavou novinkou, ale stále sluší a jsou praktickým „zateplením“ zimního odění a jistou trefou do černého. Celkový outfit nejen ozvláštní, ale dodá mu i jedinečný a osobitý grif.

Úvodní obrázek: Finka/Flickr.com

Sponzorované odkazy



Štítky: zimní, outfit, minisvetry