Kabelky do ruky i přes rameno, představujeme kabelky Miu Miu

Kabelky do ruky i přes rameno, představujeme kabelky Miu Miu

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Kabelky patří mezi nejžádanější módní doplňky. Snad každá žena či slečna vlastní alespoň dvě kabelky. Převážná většina schovává v šatníku kabelku černé barvy. Černá barva je elegantní, nenápadná a sexy.

Kabelky do ruky jsou známkou luxusu a elegance. Ruční kabelky můžete na večírku držet v ruce a nebo si ji můžete ladně vložit pod paži. K těmto typům kabelek se nejlépe hodí šaty delší střihu nebo úzká sukně pod kolena. Nezbytností jsou také lodičky na vyšším podpatku.

Klasické kabelky přes rameno jsou praktičtější. Kabelku takzvaně „hodíte“ přes rameno a ve své podstatě se o ni už nemusíte starat. Kabelka vám nikde nepřekáží. Neméně důležitý je počet kapes uvnitř kabelky. Pokud kabelka obsahuje pouze jednu kapsu, pak není zdaleka tak žádaná, jako kabelka se čtyřmi kapsami na zip.

Hitem se staly kožené kabelky. Kabelky působí kvalitněji. Také péče o ně je snažší. V případě nehody kabelku jednoduše otřete navlhčeným hadříkem. Další důležitá výhoda je, že jsou nepromokavé. Následující fotografie ukazují velmi povedené kabelky Miu Miu.


Dámské kabelky 48364, 950 Eur


Dámské kabelky 48820, 550 Eur


Dámské kabelky 48362, 490 Eur


Dámské kabelky 48827, 320 Eur

zdroj:http://www.bagbliss.com/

Sponzorované odkazy



Štítky: Dámské kabelky, módní doplňky, kožené kabelky, kabelky do ruky, Miu Miu