Už žádné slim kalhoty, nohavice budou zase široké!

Už žádné slim kalhoty, nohavice budou zase široké!

Kategorie: Džíny, Jeans, Rifle

Sponzorované odkazy

Poněkud rozpačitě si prohlížím lookbooky nejznámějších módních značek a přemýšlím, co bude letos patřit mezi zásadní trendy. Líbí se mi pastelové barvy, jsem ráda, že si své místo stále udržela krajka a oversize trika a kabáty. Ale kalhoty už začínají vypadat jinak, budeme opravdu nosit široké nohavice?

www.sv-butik.czwww.sv-butik.cz

Letmo prohlédnu zásoby ve své skříni. Legíny, šortky, slim kalhoty, džíny s vysokým pasem… A tady jsou. Jedny zapomenuté červené kalhoty s širokými nohavicemi. S velmi širokými nohavicemi. Délka sahá až na zem, opticky překvapivě protahují postavu. Myslím, že jim dám v létě ještě šanci. Ostatně podobné kalhoty jsme vídali už loňskou sezónu. Nohavice připomínající slavnou éru hippies a vysoké pasy. Ve stylu celebrit k nim doladíme lehkou košili a velký klobouk.

Sice se v duchu rozhoduji stále pro své oblíbené slim kalhoty, ale rozhodnu se dát trendům šanci. Kalhoty sahající do půle lýtek, po celé délce obepnuté, jen na konci nohavic rozšířené do zvonu.

www.sv-butik.czwww.sv-butik.cz

Nejsem si úplně jistá, zda se zrovna takovýto typ hodí na běžnou konfekční postavu a upřímně řečeno, se mi nelíbí ani na každé druhé modelce. Co myslíte, naučíme se nosit takové kalhoty?

Kopírka módních trendů, značka Zara, má ve své nabídce hned několik typů. Můžete si je prohlédnout přímo na prodejnách nebo v internetovém lookbooku. Snad už se začíná pomalu vytrácet trend snížených sedů a barevných legínových kalhot! Troufám si říci, že v Čechách nás tak velké módní zásahy nečekají. Že ještě nějaký rok budeme chodit na nákupy v módních teplákách a užívat si pohodlí legínových kalhot a volných tunik. A co vy, už máte vybrané své favority na jaro?

Zdroj úvodní fotografie: www.love-secondhand.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: široké kalhoty