Ve znamení kalhotových slev

Ve znamení kalhotových slev

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Kalhoty, šortky, tepláky a sportovní kalhoty. To vše naleznete v dnešní slevové náloži, kterou pro vás připravil e-shop Queens. A protože kalhot není nikdy dost, pojďte s námi vybírat.

Vyberte si z cool kousků, bez nichž nebude vaše jaro a léto úplně úplné. Najdete tu různé střihy, mnohé styly a jedno mají tyto kalhoty společné. Co to je? Přece sleva!

ellesse Peago Jog Pantellesse Peago Jog Pant

ellesse Peago Jog Pant

Tmavě modré dámské sporty kalhoty v širokém stylu nohavic mají červené postranními pruhy, široký pružný pas s tunýlkem a šňůrkou ke stažení, také dvě boční kapsy s kontrastními zipy. Tento šik kousek od značky elesse může být váš za cenu 970 Kč, přičemž původní byla 1 499 Kč čili ušetříte 529 Kč.

adidas Originals BB Track Pantadidas Originals BB Track Pant

adidas Originals BB Track Pant

Černé dámské sportovní kalhoty od značky adidas Originals jsou provedeny s postranními pruhy a decentním logem na levé nohavici. Volnější střih umožňuje pohodlný pohyb u všech outdoor i indoor aktivit. Původní cena 1 899 Kč byla snížena na 1 520 Kč, a tak ušetříte 379 Kč.

Champion Straight Hem PantsChampion Straight Hem Pants

Champion Straight Hem Pants

Červené dámské sportovní kalhoty značky Champion mají výrazné postranními pruhy, široký pružný pas s tunýlkem a šňůrku ke stažení a dvě boční kapsy s výrazným lemem. Nohavice jsou ke kolenům rozepínací. Kalhoty nyní vyjdou na 1 270 Kč, přičemž původní cena činila 1 959 Kč, tudíž ušetříte 689 Kč.

LeviLevi's ® 501 Crop spectator sport

Levi's ® 501 Crop spectator sport

A máme tu šik modré dámské jeans kalhoty od značky Levi's ®. Fenomenální 501 jsou zde transformovány do crop modelu s postranní trikolorou s nápisem značky. Kalhoty mají v sedu a oblasti stehen pohodlný volnější střih tzv. boyfriend. Džíny se zapínají na zip a druh, mají dvě přední a dvě zadní kapsy a ohrnovací nohavice. Cena činí 1 620 Kč z původních 2 499 Kč, koupí tak ušetříte 879 Kč.

Stüssy Twill Standard TrouserStüssy Twill Standard Trouser

Stüssy Twill Standard Trouser

Krémové jednoduché dámské kalhoty od značky Stüssy, jsou vyrobeny ze 100 % bavlny, mají dvě boční a dvě zadní kapsy a pohodlný volnější střih. Ideální parťák pro jarní a letní dny stojí 1 660 Kč z původních 2 559 Kč. Ušetříte tedy 899 Kč.

adidas Fashion League HW Pantadidas Fashion League HW Pant

adidas Fashion League HW Pant

Černé dámské sportovní kalhoty se širokými nohavicemi od značky adidas, mají decentním trefoil logo na levé nohavici, dvě boční kapsy a pružný široký psa. Pohodlné kalhoty vyjdou na 1 070 Kč, přičemž původní cena činila 2 149 atak ušetříte 1 079 Kč.

Nevybrali jste si? Nezoufejte. Na Queens.cz najdete další velkou hromadu kalhot z nichž si jistě vyberete!

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské kalhoty, jarní kalhoty, kalhoty ve slevě, sleva na kalhoty