Inspirace pro budoucí nevěsty

Inspirace pro budoucí nevěsty

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty

Sponzorované odkazy

Chystáte svatbu nebo se jen ráda necháte inspirovat do budoucna? Výběr svatebních šatů je velmi důležitý, protože už možná (doufejme) nikdy nebudete mít možnost vybrat si jiné. Jaké modely jsou trendy pro rok 2015?

Jednoduchost vs. sexy look

Možná vás to zklame a možná potěší, ale letos na módních molech nehledejte žádné přeslazené, romantické šaty jako pro princeznu. Čekejte spíše modely, které jsou buď hodně sexy a nebo naopak nenápadné. Setkat se můžete i s kalhotami nebo sukňovými kostýmy.

zdroj: Avivi/flickr.comzdroj: Avivi/flickr.com

Svatební šaty s krajkou si můžete koupit třeba zde za 5100 Kč.

1. Odhalená kůže

Jedním z trendů je odhalování kůže nejčastěji za pomoci průsvitných bloků s hustou krajkou. Takové šaty se v nových kolekcích objevují opravdu často. Dejte si ale pozor, některé odhalují až příliš a to by na svatbě mohlo působit vulgárně. Pokud ovšem zvolíte nějaké umírněnější, budete jistě překrásná nevěsta.

2. Krátké šaty

Možná vám připadá, že krátké šaty se na svatbu nehodí, ale jestliže máte pěkné nohy, proč je neukázat? Můžete vybrat šaty s volánky, které působí roztomile a žensky. Ale lze vypadat i elegantně, když sáhnete po nějakých pěkných připomínajících koktejlky.

3. Antika

Chtěla byste na své svatbě vypadat jako bohyně? Která z nás ne, že? Šaty v antickém stylu vám to umožní. Jedná se o dlouhé šaty až na zem zvýrazňující úzký pas, ramena bývají často odhalená. Letos se návrháři zaměřili na to, aby byly nevěsty v těchto šatech opravdu sexy. Opět si dejte pozor, aby to nebylo až příliš.

zdroj: Lianne Nichols/flickr.comzdroj: Lianne Nichols/flickr.com

Krátké svatebky seženete třeba zde za 4900 Kč.

4. Kalhotový kostým

Ano, vdávat se můžete i kalhotovém kostýmu. Tato varianta je vhodná především pro ženy, které se vdávají už třeba podruhé a chtějí něco trochu usedlejšího. Ale nikde není psáno, že si takový kostým nemůžete obléknout v případě vaší první svatby. Záleží pouze na vás. Na přehlídkových molech se letos objevují i kostýmy s kraťásky.

Řiďte se podle sebe

Jestliže máte o svatebních šatech klasičtější představu, která letošním trendům neodpovídá, nevadí. Nemusíte se přeci nutně řídit trendy. Pokud jste ten typ, který by raději princeznovské šaty, zajděte do obchodu se svatebními šaty. Klasických šatů tam najdete určitě dostatek.

Úvodní obrázek: Michelle Yao/flickr.com

Sponzorované odkazy



Štítky: svatební šaty