Letní crop topy – odhalte bříško

Letní crop topy – odhalte bříško

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Krátká trička pod prsa opět uvidíme ve výlohách módních značek. Letní sezóna se pomalu probouzí za okny a bude odhalovat dámská bříška.Crop topy jsou výzvou pro milovnice DIY večírků strávených u šicího stroje a s nůžkami v ruce. Konečně ustřihnout délku trika zvládne snad každá z nás. Kdo si netroufne na vlastní výrobu, sežene krátká trika a tílka v téměř každém obchodě větší módní značky.

Možná nepatříte mezi odvážné „fashion lovers,“ kteří chtějí poodhalovat své tělo. I tak si můžete crop topy dopřát. Módní je kombinace s kalhotami nebo sukní s vysokým pasem. Vznikne tak buď žádné, nebo pouze nepatrně poodhalené místo.

www.stradivarius.comwww.stradivarius.com

Bříško hezky vynikne s kraťasy končícími těsně pod pupíkem v kombinaci s crop topem v jednoduchém provedení střihu.

www.stradivarius.comwww.stradivarius.com

Festivalová móda přinese bolerka a velmi krátké crop topy. Nosí se k nim otrhané džíny, tepláky se sníženým sedem nebo úzké legíny. A co k takovému festivalovému outfitu obout? Tenisky ve stylu značky Converse, holínky nebo trendy gladiátorky.

www.stradivarius.comwww.stradivarius.com

Netrapte se kily navíc. Každý kus oblečení se dá uzpůsobit tak, aby nám byl příjemný. Můžeme vrstvit jednotlivé kusy oblečení a najít pro crop top jiné využití a jiné možnosti nošení. Pokud si i tak na krátký top netroufáte, ale je vám sympatický kontrast vysokých džínů a kratší délky trika, pořiďte si volné triko s delším střihem a jednoduše ho zavažte na jedné straně do uzlíku.

www.stradivarius.comwww.stradivarius.com

V létě povedou crop topy v námořnickém stylu, tedy proužky a symboly blízké tomuto stylu. Odstíny modré a červené barvy protkané barvou bílou. K dostání budou i romantické halenky z jemných materiálů zdobené krajkou, případně výšivkou, také v kratším provedení.

www.love-secondhand.czwww.love-secondhand.cz

Crop topy si v našem letním šatníku stále hledají své místo a i když už jsme jim vcelku poskytly zajímavý prostor, neuchopili jsme plně jejich potenciál. Hrajme si s módou a hledejme všechny možné způsoby, jak se jednotlivé kousky dají nosit a kombinovat.

Zdroj úvodní fotografie: www.stradivarius.com

Sponzorované odkazy



Štítky: crop top