Které džíny letos vedou?

Které džíny letos vedou?

Kategorie: Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle

Sponzorované odkazy

Jsou džínové kalhoty kouskem, který nemůže chybět ve vašem šatníku? Není divu, džíny jsou oblíbenými kalhoty pro spoustu mužů i žen. Které džíny byste si měla pořídit pro letošní sezónu, abyste byla in? Roztrhané, ošoupané nebo pánský střih?

1. Ripped jeans

Tyto džíny jsou asi největším trendem tohoto roku. Nevíte o co se jedná? Jsou to roztrhané džíny. Je pravda, že tato móda už tu před pár lety byla a teď je zpátky. Je možné, že vám díry a roztrhaná kolena připadají vulgární nebo se vám tento styl prostě nelíbí. Potom sáhněte po kouscích, které nejsou vyloženě roztrhané, ale jsou jen poničené ošoupáním. Takové džíny si můžete vzít klidně i do práce nebo na večeři. Určitě nikoho neurazí. Jestliže máte doma džíny, které už nenosíte, můžete si je upravit do tohoto stylu samy. Ale raději se porozhlédněte po obchodech nebo na internetu.

ripped jeans; zdroj: Maria Morri/flickr.comripped jeans; zdroj: Maria Morri/flickr.com

Seženete je třeba zde za 1 099 Kč.

2. Boyfriendky

Tento střih už se nosí několik sezón, není tedy novinkou. Jde o kalhoty, které se hodí hlavně pro mladé dívky a ženy. A proč vlastně boyfriend džíny? Tento kus oblečení se totiž střihem blíží spíše chlapeckých džínům. Jestliže tedy máte přítele, který je podobně vysoký jako vy, můžete si je od něj vypůjčit. Ale pozor! Pokud máte širší boky, nebudou vám slušet. Na bocích by totiž měly tak trochu viset, což u dívek s širšími boky nebudou. Střih je volnější se sníženým sedem a nohavice se nosí ohrnuté nad kotník. Sluší štíhlým postavám, ale i těm trošku silnějším, protože kamuflují stehna. Problémem jsou tedy jen již zmíněné široké boky.

Kombinovat se dají s teniskami, ale i obuví s podpatkem. Doplňte je ještě o obyčejné tričko a třeba sako nebo rozepínací mikinu.

boyfriendky; zdroj: Maegan Tintari/flickr.comboyfriendky; zdroj: Maegan Tintari/flickr.com

Koupit je můžete zde za 549 Kč.

3. Ohrnuté skinny

Skinny nebo slim džíny už nepatří mezi módní hity, ale můžete je lehce upravit. Velkým trendem je kalhoty ohrnovat nad kotníky. Platí to ale jen u obepínajících nebo zužujících se střihů, u rovných kalhoty ohrnutí nevypadá dobře.

Úvodní obrázek: Rianne van de Kerkhof/flickr.com

Sponzorované odkazy



Štítky: džíny, rifle