Minisukně se vrací

Minisukně se vrací

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty

Sponzorované odkazy

Počasí už je dostatečně pěkné na to, abyste mohla ukázat své nohy. Otázkou je, jestli je máte v čem ukázat. Letos se na scénu vrací minisukně. Jestliže ve svém šatníku ještě žádnou nemáte, neváhejte a navštivte pár obchodů. Určitě nějaká neunikne vaší pozornosti.

Minidélka je in

Minisukně začaly ženy nosit už před více než 50 lety a staly velmi oblíbenými. A i dnes je některé ženy přímo zbožňují. A jistě i muži z pozice pozorovatele.

Minisukně samozřejmě sluší hlavně ženám, které mají štíhlé, dlouhé a hezky tvarová nohy. Jestli k nim nepatříte, můžete použít pár pomocníků. Zkuste tmavé silonové punčochy a boty na podpatku. Věřte, že bude vypadat minidélka dobře i na vás.

zdroj: Ed Yourdon/flickr.comzdroj: Ed Yourdon/flickr.com

Džínovou sukni koupíte zde za 549 Kč.

Různé střihy, barvy i materiály

Velkým hitem jsou mini pouzdrové šaty a koženkové mini. Takové kousky se hodí na různé příležitosti protože dokáží být elegantní, ale také ležerní. Nevyhýbejte se ani minisukni áčkového střihu nebo falešným zavinovačkám s malým rozparkem. A dobrá zpráva pro ty, které máte ve skříni schovanou džínovou minisukni. Ta se letos vrací na výsluní.

Co se týče střihu nebo barvy, nejsou žádná omezení. Trendy budete v minisukni áčkového střihu, vypasované nebo plisované. Ani materiály nejsou nijak omezené. Džínovina, bavlna, koženka, krajka… Nosí se jednobarevné, vzorované, pastelové i bláznivě pestré.

zdroj: Leather fashion fashionista/flickr.comzdroj: Leather fashion fashionista/flickr.com

Zvolit můžete i koženkovou variantu, kterou seženete zde za 929 Kč.

Jak kombinovat?

K minisukním se hodí jednoduchá trička, košile a topy. Obutí záleží hlavně na vaší výšce a příležitosti. Pokud máte dlouhé nohy, klidně sáhněte po teniskách nebo balerínkách. Jestliže máte problém s krátkýma nohama obujte raději vysoký podpatek. Připadají vám podpatky příliš nepohodlné? Tak zkuste alespoň obuv s nízkým klínkem, který zaručuje komfortnější chůzi. Na zahradní párty nebo když bude prostě chladněji si pod sukni vezměte legíny nebo punčocháče.

Při kombinování barev se řiďte pravidlem, že méně je někdy více. Když si vezmete hodně barevnou sukni, už volte jen jednobarevný top. Jestliže si obléknete jednobarevnou, nenápadnou mini potom se nebojte kombinovat s výraznými barvami.

Úvodní obrázek: Joshua Stearns/flickr.com

Sponzorované odkazy



Štítky: sukně, dámské sukně