Květinový sen ve stylu retro

Květinový sen ve stylu retro

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty

Sponzorované odkazy

Return do časů dávno minulých je dnes IN. Obzvláště v módě. Svědčí o tom módní vlna letošního jara a léta. Vydejte se na květinových vlnách ve stylu retro do ulic!

Elegantní, šik a trendy. Takové jsou dámské šaty a doplňky ve stylu 50. let z londýnské módní dílny Lady V London. Jsou vhodné pro jakoukoli jarní a letní příležitost.

Sweetheart Pink Rose on Cream

Tyto apartní retro šaty ve stylu 50. let jsou vhodné pro plnoštíhlé dámy. Je to jedinečný set, který využijete v hezké letní dny, na svatby, večírky či zahradní slavnosti. Šaty mají motiv růží na světlém podkladu ve vanilkovém odstínu. A protože jsou vyrobeny z pružného materiálu, kde je základem bavlna (97%) a elastanu (3%), velmi příjemně se nosí.

Pink Rose on Cream mají pohodlný střih s širšími ramínky a nařaseným výstřihem, s projmutím v pase a zapínání na zip v zadní části. K šatům patří krátké bolerko, jež oceníte v chladnějším počasí nebo k zakrytí ramen. Pro bohatší objem sukně můžete doplnit spodničkou, ale i bez ní budou šaty vypadat skvěle. Cena šatů činí 1.990,– Kč.

Tea Violet Rose on Pink

Krásný model pro slunečné letní dny – na zahradní oslavy, svatby, večírky pod širým nebem. Dámské šaty mají motiv fialových růží na světle růžovém podkladu. Opět je zde v akci pružný materiál a k němu se snoubí pohodlný střih s lodičkovým výstřihem, vzadu lehce vykrojený se zapínáním na zip a vázačkou. A cena? 1.890,– Kč.

Lindy Bop Arabella Navy Blossom

Dámské šaty nejen do společnosti, ale i pro běžné nošení. Materiál je stejný jako u přechozích dvou kousků. Šaty mají tmavě modrý podklad s drobnými květy, krátký rukávek, zapínání na krytý zip v bočním švu, jsou vypodšívkované a spodní lem je mírně nabraný pro snadnější pohyb. Kousek skvěle padne Vaší postavě a budete se v něm cítit dokonale žensky. Mohou být vaše za 1.690,– Kč.

Audrey White Butterfly Floral

Bílý podklad posetý většími květy a motýlky v zemitých barvách zajistí, že budete v šatech ozdobou každé společnosti. Střih Audrey s lodičkovým výstřihem a kolovou sukní má úzký pásek. Šaty zvýrazní vaše přednosti a jsou na zapínání na krytý zip v zadní části. Pro bohatý objem sukně můžete doplnit spodničkou. Cena šatů je 1.890,– Kč

Náhrdelník s květinami

Barevný a veselý, přitom něžný doplněk nejen k šatům. To je luxusní masivní náhrdelník, dnes módní záležitost nejen na běžné nošení, ale také pro slavnostnější příležitosti. Bižuterie má propracovaný atraktivní design s upravitelnou délkou, obvod cca 45 cm a šíře aplikace činí 7 cm. Cena 490,– Kč

Náhrdelník Rose

Dokonalý modrý módní doplněk nejen k šatům. Výrazný kousek pro letní dny, to je masivní náhrdelník s krásným zpracováním v atraktivním designu. Je vhodný pro výjimečné události i běžné nošení. Bižuterie má upravitelnou délku, obvod 45 cm s šíří aplikace 8 cm. Cena činí 450,– Kč

Všechny dámské šaty a bižu je k mání v e-shopu Blanka Straka.

Zdroj foto: Blankastraka.cz

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské retro šaty, dámské retro doplňky, elegance, šik, Lady London