Co může potěšit muže?

Co může potěšit muže?

Kategorie: Brýle, Pánské oblečení, Šperky

Také často bádáte nad tím co mužským členům rodiny a třeba přátelům dát dárkem? K narozeninám, svátku, k jakékoli příležitosti – a dochází vám inspirace?

prima dárkem může být pouzdro na brýle a čočky v jednomprima dárkem může být pouzdro na brýle a čočky v jednom

Vymyslet vhodný a trefný dárek pro pány je někdy opravdu těžké. A je li to osoba, o níž nevíte, zdali má nějakého koníčka (nebo jej skutečně nemá), tak je to obzvláště velký oříšek. Než vyrazíte na nákupy, zkuste se inspirovat na internetu. Existuje zde mnoho možností, jak najít dárky pro muže k narozeninám i mnoha jiným příležitostem.

ocelový náramek Storm Velt ID Silver je apartním řešením dárku mužiocelový náramek Storm Velt ID Silver je apartním řešením dárku muži

Mimo technických vychytávek, kterých si většinou pánové nejvíce cení, lze vybrat i dárek méně obvyklý. Současná doba je jednoznačně orientovaná na péči o sebe sama, což platí i pro muže. A tak mimo kosmetických produktů, trendy oblečení a módních doplňků zkuste darovat něco netradičního. Takový exkluzívní šperk pro muže může mít nebývalé kouzlo. A k mání je toho dost – od přívěsků a řetízků, přes náramky a náušnice, až po spony na peníze, na kravatu či originální přívěsky na klíče.

neobvyklým a trendy dárkem je úprava a styling vlasů v kadeřnictvíneobvyklým a trendy dárkem je úprava a styling vlasů v kadeřnictví

Velmi zajímavým dárečkem by mohla být i kadeřnická služba, kterou dnešní muži stále více využívají a nebojí se ani značných experimentů a módních stylingů. Takže toto by mohlo skutečně zabrat a taková darovaná návštěva vyhlášeného pánského kadeřnictví v Brně, je neotřelým a originálním gestem, které nechává finální volbu „dárku“ na příjemci, což uvítá mnohý muž.

A co vy? Jak řešíte dárky pro muže? Podělte se o vaše tipy s námi!

Zdroj foto: Elbeza.sk; Darek.cz; Brnododetailu.cz

Štítky: dárky pro muže k narozeninám, šperky pro muže, pánské kadeřnictví Brno