Zima v teple: bundy na dosah (ve slevě)

Zima v teple: bundy na dosah (ve slevě)

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Zima je v plném proudu. A kdo ještě zaváhal, a nemá dostatečně zásobený šatník pro toto období shání kde se dá. I vy k nim patříte?

Lidem nahrávají četné slevové akce, výprodeje skladových zásob, předvánoční prodeje a i black day, které k nám přišly ze zahraničí a pomalu se usazují i u nás. A taky i my máme pro vás dámy a slečny tipy na krásné kousky za dobrou láci ve slevě.

Sherpa Lined Peached Parka od Urban ClassicSherpa Lined Peached Parka od Urban Classic

Sherpa Lined Peached

Jedním z nich je bunda ve stylu parky, od Urban Classic, dámská Sherpa Lined Peached Parka v olivovém odstínu. Bunda má praktickou kapuci podšitou umělým kožíškem a lemovanou umělou kožešinkou. Je vybavena krytým oboustranným zapínáním na zip a druky. Vnitřní podšívka je teplá kožešinová. V partii pasu je tunýlek se šňůrkou. Původní cena 2 750 Kč je snížena na 2 230 Kč.

Ladies Bubble Jacket od Urban ClassicLadies Bubble Jacket od Urban Classic

Ladies Bubble Jacket

Druhým kouskem v akci je vínová krátká zimní bunda od Urban Classic Ladies Bubble Jacket, která se z původní ceny 1 650 Kč dostala na 1 340 Kč. Je hřejivá, vyrobena z nepromokavého materiálu s vodorovným širokým prošíváním. Zapínání je řešeno na zip s krytou lištu s druky. V bočních partiích jsou dvě vnitřní kapsy. Límec je široký s praktickou kapucí.

TD Jacket 550 od NikeTD Jacket 550 od Nike

TD Jacket 550

Třetím naším tipem je pastelově červeně zbarvený kousek od Nike Alliance. Je to TD Jacket 550. Dešlí bunda je zajímavá tím, že je oboustranná. Můžete jednou vyjít v jednobarevné červené, anebo ve vzoru maskáčové červené. Tato dámská zimní bunda je s kapucí lemovanou kožešinou a vyrobena ze 100% polyesteru. Původní cena 3 590 Kč je snížena na 2 840 Kč.

Další zajímavé zimní dámské kousky najdete na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: zimní bundy, akce, slevy, značková móda, dámská móda, bunda, parka, jacket