Je libo něco pro zahřátí pánové?

Je libo něco pro zahřátí pánové?

Kategorie: Oblečení – eshopy, Pánské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Podzim udeřil v plné síle a my se halíme stále více a více do dalších vrstev oblečení. Hlavní věcí, která je na nás nyní vidět je svrchník. Tím může být kabát, nebo bunda. U mužů hrají prim především bundy.

Podzimní a zimní bundy, větrovky, bomber jackets, to vše rádi pánové oblékají. A my máme pro ně pár prima tipů.

Nike M NSW Jacket Woven AF1Nike M NSW Jacket Woven AF1

Nike M NSW Jacket Woven AF1

Je olivová pánská bunda typu bomber od značky Nike s logem na přední části. Zapínání je řešeno na zdrhovadlo. Dvě kapsy vepředu jsou doplněny apartní nakládanou kapsou na levém rukávu. Ty jsou ve švu jemně nabírané a zakončené pružným lemem, stejně jako délka bomberu. Krásný bomber může být váš za 2 690 Kč.

The North Face M Zaneck JacketThe North Face M Zaneck Jacket

The North Face M Zaneck Jacket

Prima zateplený žaket v tmavě modré barvě, má praktickou kapuci s kožešinovým lemem, na bocích předního dílu dvě kapsy s překrytím a zapínání na zip a cvočky s krytím. Vysoký stoják krásně brání profouknutí u krku. The North Face M Zaneck Jacket vyjde na 7 690 Kč.

Mass DNM Bomber Jacket černáMass DNM Bomber Jacket černá

Mass DNM Bomber Jacket černá

Stylová černá pánská bunda značky Mass DNM s decentním logem na přední části, je s kapucí lemovanou kožešinou, dvěma kapsami s krytím a jednou na zip na levém rukávu, má zapínání řešeno na zip a zakončení délky s rukávy pružným lemem. Cena bundy činí 3 050 Kč.

adidas Fremont Nylon Windbreaker černáadidas Fremont Nylon Windbreaker černá

adidas Fremont Nylon Windbreaker černá

Černá pánská větrová bunda je stylovkou v prodloužené délce, se stojáčkem a zapínáním na zip a cvočky s krycí lištou. Rukávy jsou zakončeny lemem se suchým zipem na úpravu šířky a v pase je tunýlek se šňůrkou na stažení. Parádní větrovku zakoupíte za 2 990 Kč.

Helly Hansen Dubliner Parka červenáHelly Hansen Dubliner Parka červená

Helly Hansen Dubliner Parka červená

Červená pánská bunda s tmavým podšitím typu parka od značky Helly Hansen, v prodloužené délce, s vysokým stojákem, nakládanými kapsami s krytím a praktickou kapucí s lemem z kožešiny, bude výborným parťákem do nepohody. Vyjde vás na 6 150 Kč.

Vybrali jste si? Ne? Tak další prima kousky najdete na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.com

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: pánské podzimní a zimní bundy na Queens