Slevotéka na Queens

Slevotéka na Queens

Kategorie: Dámské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Slevy, slevy a zase slevy! To je hit e-shopu Queens právě v těchto dnech. Nenechte si ujít šik kousky sportswears značkového oblečení za prima ceny i vy!

Móda je fajn, stále proměnná a stále nová. A když je možno značkové kousky sehnat se slevou, je to prima. Proč? Protože jich můžete pořídit více třeba za cenu jednoho původního značkového kousku. Na e-shopu Queens se aktuálně se slevami roztrhl pytel. Přinášíme vám tipy na dámskou sporty a cool módu. Vyberete si i vy?

Urban Classics Ladies Imitation Suede Bomber JacketUrban Classics Ladies Imitation Suede Bomber Jacket

Urban Classics Ladies Imitation Suede Bomber Jacket

Na jaro i léto jako když ji najdeš – tuhle bundičku byste neměli přehlédnout. Urban Classics Ladies Imitation Suede Bomber Jacket je světle hnědá bunda typu bomber. Má klokaní kapsu a malou ještě na rukávě. Aktuální cena činí 750 Kč z původních 1 930 Kč, čili ušetříte celých 1 180 Kč.

Puma LS Graphic Hoodie

Cool kousek s neotřelým střihem a trendy kapucí, to je Puma LS Graphic Hoodie, tedy tmavě modrá dámská mikina s kapucí od značky Puma s bílými motivy na předním díle. Dlouhá mikina má šňůrku v pase a původní cena 4 390 Kč, je snížena na 1 710 Kč a tak ušetříte 2 680 Kč.

Urban Classics Ladies Long Leo Print Loose TankUrban Classics Ladies Long Leo Print Loose Tank

Urban Classics Ladies Long Leo Print Loose Tank

Urban Classics Ladies Long Leo Print Loose Tank je bílé tílko s černými animal motivy. Prodloužená délka je pohodlná, střih vzdušný s řešením ramínek typu boxer vzadu. Původní cena 410 Kč je snížena na 160 Kč, tudíž ušetříte 250 Kč.

Under Armour Breathe LS Tee

Chcete být šik a přitom sportovní? Tak neváhejte a pořiďte si toto dlouhé bílé triko s zaoblenými okraji délky, značky Under Armour Breathe LS Tee. Triko je s dlouhými rukávy a apartním průstřihem na zádech. Jeho aktuální cena 970 Kč vám zaručí úsporu 529 Kč z původních 1 499 Kč.

Puma En Pointe Body SuitPuma En Pointe Body Suit

Puma En Pointe Body Suit

Pořídit s můžete i svůdné body v tělové barvě En Pointe Body Suit od Pumy, s logem na přední části. Body má originální řešení zad s bílými pásky. Původní cena 1 099 Kč byla snížena na aktuálních 550 Kč, čili ušetříte celých 545 Kč.

Nevybrali jste si? Nevadí, na Queens.cz v sekci slevy najdete další nálož kousků ve slevách.

Zdroj foto: Queens.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: e-shop Queens, slevy, dámské oblečení, značkové oblečení