Oslavte mezinárodní den triček v krátkém topu nebo tričku!

Oslavte mezinárodní den triček v krátkém topu nebo tričku!

Kategorie: Dámské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Léto si žádá lehký outfit, do nějž bezesporu patří trika, trička, topy a tílka. A důvod k tomu, abyste si je navlékly máte více než skvělý: Oslavte mezinárodní den triček také!

Ano, na 21.6.2018 připadá v kalendáři Mezinárodní den triček. Takže v tento den by mělo být je součástí vašeho outfitu tričko. A proč to nepojmout zkráceně a sexy? Jak? No přece v krátkých topech a tričkách!

Máme pro vás inspiraci, co by mohlo být to pravé ořechové.

adidas AA-42 Bra Topadidas AA-42 Bra Top

adidas AA-42 Bra Top

Béžový sporty dámský top od značky adidas s černým decentním logem na přední části a širokým černým lemem pod prsy má široká ramínka typu boxer. Je k mání za cenu 799 Kč.

Under Armour Vanish Eclipse Low Sports BraUnder Armour Vanish Eclipse Low Sports Bra

Under Armour Vanish Eclipse Low Sports Bra

Neonově růžový sportovní dámský top od značky Under Armour je hladký topík, který má dvojitý širší ramínka, jež jsou vzadu umně propletena pro větší zpevnění svalů v této partii zad. Jeho letní barvička jej předurčuje jako součást letních outfitů horkých dní. Vyjde vás na 1 099 Kč.

Kappa Authentic ApuaKappa Authentic Apua

Kappa Authentic Apua

Šik krátké šedivé dámské tričko s krátkými rukávy od značky Kappa s logem na předním díle a černobílým symbolem Kappa na rukávech má prodlouženou zadní délku a v bočních švech náznak rozparků. Vyletněný kousek můžete mít za 959 Kč.

ellesse Alberta T-shirtellesse Alberta T-shirt

ellesse Alberta T-shirt

Krátké široké a volné triko s krátkým rukávem o značky ellese v růžovém provedení má velké logo na hrudi. Je to prima kousek, v němž se budete cítit v létě jako ryba ve vodě. Může být vaše za 559 Kč.

Nike W NSW Tee Baby AirNike W NSW Tee Baby Air

Nike W NSW Tee Baby Air

Světle šedivé dámské tričko s krátkými rukávy od značky Nike má logo na hrudi a zkrácenu délku k pupíku. Tohle přiléhavé a sexy triko je k mání za 799 Kč.

Urban Classics Ladies Rib Stripe Cropped TeeUrban Classics Ladies Rib Stripe Cropped Tee

Urban Classics Ladies Rib Stripe Cropped Tee

Zajímavý černý dámský top se zelenými a červenými pruhy od značky Urban Classics se může stát vaši parťákem v horkých letních dnech. A za cenu 349 Kč není co řešit.

Vybrali jste si? Pokud ne, mrkněte na Queens.cz na další prima kousky.

Zdroj foto: Queens

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské topy, krátká trička