Neviděná, a přesto důležitá součást oblečení

Neviděná, a přesto důležitá součást oblečení

Kategorie: Pánské oblečení, Značkové oblečení

Není vidět, je však velmi důležité. Od něj se odvíjí to, jaký budete mít den. Protože špatně padnoucí spodní prádlo vám jej může velmi, ale opravdu velmi znepříjemnit.

Jsou to kousky oblečení, které oblékáte přímo na tělo a kůži. Mimo návštěv lékaře je vidí jen vaši nejbližší. Přesto, nebo právě proto by mělo být spodní prádlo především kvalitní a dobře padnoucí. Jen tak se v něm budete cítit dobře, komfortně a prožijete celý den v pohodě a s úsměvem na rtech.

trenýrky Styx vynikají veselými vzory a barvamitrenýrky Styx vynikají veselými vzory a barvami

Není totiž nic horšího než dámské kalhotky zařezávající se do hýždí, anebo podprsenka, která vás píchá či tlačí do zad. U pánů to platí rovněž. Takové těsné boxerky dokáží dost potrápit a srazit mužské libido hodně dolů. Trenýrky, to je doslova věda. Musí mít správný střih, provedení, šik barvu a vzor ale také souznít s módními trendy. K takovým kouskům patří bezesporu trenýrky Styx. V nich budete pánové jako v bavlnce po celý den. Jsou pohodlné a veselé svojí barevností a vzorováním, čímž se příjemně vymykají standardu.

Současné trendy módy přejí rozmanitosti. A to platí i pro oblast spodního prádla. Dnešek se neorientuje jen na jeden či dva materiály, ale je velkorysý a dopřává všem širokou možnost výběru. Od saténu, přes krajku u dámského až po hedvábí, bavlnu a směsi funkčních materiálů u obou typů spodního prádla.

spodní prádlo značky Diesel je moderní verzi klasikyspodní prádlo značky Diesel je moderní verzi klasiky

K těm nejpraktičtějším patří jistě bavlna, směsi funkčních materiálů, bavlna a pak bavlna s příměsí elastanu. Tyto kousky nejen odvádí pot od těla, ale rovněž skvěle padnou jako druhá kůže a jsou velmi příjemné k nošení. K takovým prima kouskům pro muže patří pánské spodní prádlo Diesel.

Jejich provedení, střih i barevné varianty a vzory jsou v kurzu a řešeny moderně, s citem a důrazem na pohodlí a komfort. Prostě pohodový a příjemný parťák pro každodennost pánové. A je už jen na vás, zdali si vyberete boxerky, slipy, nebo klasické trenýrky.

Zdroj foto: Trenyrkarna.cz

Štítky: spodní prádlo, trenýrky Styx, pánské spodní prádlo Diesel