Ponožky dávno nepatří k nepatřičným dárkům

Ponožky dávno nepatří k nepatřičným dárkům

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Ponožky jsou součástí našeho oblečení dlouhá léta. Ještě donedávna byly také dost neprávem považovány za nepatřičný a nevítaný dárek – pod stromečkem, k narozeninám i jiným příležitostem.

Dnes je vše jinak. Ponožky se nosí do sandálů, do lodiček a značky se předhánějí v tom, nabídnout zákazníkům lidem coll a trendy barvy a dekory. I vy můžete s ponožkami zazářit.

Takové značkové ponožky s trendy dekorem a v cool barvě potěší každého – i vás. A což teprve, jsou-li to stylové ponožky od návrhářů. To je dnes něco trendy a žádaného. Zveme vás na exkurzi do světa ponožek. Necháte se zlákat?

Ponožky Blue IcebergPonožky Blue Iceberg

Firma V páru (dříve Gråpenger)

Představujeme vám firmu V páru, která funguje na trhu do roku 2015. Je to česká značka zaměřující se na módní doplňky včetně prémiových ponožek. Všechny jejich produkty jsou od počátku až do konce navrhovány a vyráběny v České republice. Důraz je kladen vždy na prvotřídní kvalitu a nadčasový (ale i veselý a vtipný) design.

Proč název V páru?

No znáte to – skládáte vyprané ponožky a najednou vám chybí některá do páru. Aby se vám to příště nestávalo, firma V páru vymyslela cool vychytávku – vymysleli ponožky se cvočky, které postačí secvaknout k sobě. Spolu a pěkně pohromadě vám vydrží jak v koši na prádlo, tak i v pračce a na šňůře. Již žádné hledání ponožek!

Ponožky KotvyPonožky Kotvy

Ponožky Kotvy

Kotvy patří k vyšším bavlněným ponožkám, jež jsou skvělé ke každodennímu nošení. K výrobě posloužila vysoce kvalitní bavlna, díky níž jsou ponožky extrémně příjemné na noze a parádně pohodlné. Zesílení polyamidem na patě a špičce u Kotev zvyšuje jejich odolnost. Ponožky mají certifikaci OEKO-TEX Standard 100. K mání jsou rozměry L – M. Cena jednoho páru činí 215 Kč.

Ponožky Roung Melange

Round Melange mají vyšší kotníkovou část a jsou vyrobeny z kvalitní bavlny. Rovněž zde byly partie paty a špičky zesíleny polyamidem. A i tyto ponožky mají na lemu cvoček k připnutí páru k sobě. V Česku vyrobené ponožky mají certifikaci OEKO-TEX Standard 100 a jeden pár ve velikosti M a L stojí 215 Kč.

Ponožky Roung MelangePonožky Roung Melange

Ponožky Blue Iceberg

Design ponožek Blue Iceberg ve svém abstraktním dekoru znázorňují rozeklané útesy. Ponožky jsou vyrobeny ze směsi 80% bavlny, 17 % polyamidu a 3 % elastanu. Byly vybrány tedy jen zdravotně nezávadné materiály, a i proto mají ponožky certifikaci OEKO-TEX Standard 100 a můžete je mít ve velikostech M a L za cenu 335 Kč u jednoho páru

Nevybrali jste si? Tak další prima kousky najdete na Designbuy.cz.

Zdroj foto: Designbuy.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: ponožky, pánské ponožky, dámské ponožky