Vyletněte se: frčí pestré barvy i vzory

Vyletněte se: frčí pestré barvy i vzory

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

S blížícím se létem určitě začínáte řešit nejen výběr dovolené, ale také obměnu šatníku. Je čas pustit do skříně módní rozkvetlé vzory a pastelové odstíny, které krásné vyniknou na opálené pokožce, a navíc působí velice něžně a romanticky.

Neváhejte a jednejte! Letošní léto je ve znamení pestrých barev a vzorů, kterých se vůbec ve svém oblečení neobávejte. Budete jako veselý pestrý motýl, za nímž se každý rád ohlédne.

Šaty a sukně

K létu neodmyslitelné patří sukně a šaty, které nyní najdete v nové kolekci KiKu. Typický je pro ně lehký, splývavý materiál, který v létě obzvláště oceníte. Pokud šaty ani sukně příliš nevyhledáváte, můžete sáhnout například po splývavých volných kalhotách či pohodlných šortkách, jež jsou velice pohodlné.

I pro malé a náctileté parádnice

Pokud máte doma dcerku, určitě víte, že tyto malé parádnice jsou ohledně módy často náročnější než maminky. Trend potisků a pestrých vzorů se promítl i do dětské módy a každá slečna si ze široké nabídky letní dětské kolekce určitě vybere. Jestli jste s dcerou sehraná dvojka, jistě vás zajmou sladěné šaty či podobná trika s květinovým potiskem, které můžete nosit společně.

Líbí se vám nová kolekce obchodního řetězce KiK? Najdete tam ale mnohem více. A ceny jsou více než příznivé a začínají na 120 Kč a šplhají maximálně k 450 Kč. Tak vzhůru na nákupy!

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: KiK, nová letní kolekce KiK, barvy a vzory, léto, prázdniny, oblečení, dámské oblečení, dívčí oblečení