Veselé ponožky ideální pro vaše léto

Veselé ponožky ideální pro vaše léto

Kategorie: Oblečení – eshopy, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Ponožky jsou v mnoha případech nezbytností do obuvi, která by vám jinak otlačila prsty, paty a chodidla. Jenže ani v létě se jich nemusíte vzdávat, nosí se do sandálů, tenisek, kecek, outdoorových a trekingových speciálních kousků obuvi.

nízké kotníkové ponožky pro dospělé i děti Komiks za 79 Kčnízké kotníkové ponožky pro dospělé i děti Komiks za 79 Kč

Rozveselte si letní dny s hravými barvami a motivy! Rozzařte svůj den ponožkami, jejichž motivy jsou inspirovány vším, co nás obklopuje. Je to cestování, setkání, dobroty a mlsnoty a různé pochutiny. To vše můžete nyní nosit i na nohách. Ve formě veselých ponožek to je to pravé ořechové (nebo sýroví či pomerančové) letní osvěžení.

dětské ponožky Sýr za 79 Kčdětské ponožky Sýr za 79 Kč

Veselý dárek

Veselé ponožky jsou také ideální jako dárek pro přátele, rodinu, kolegy, kamarádky, a všechny ty, kteří milují originální a designové kousky. Tak nepřestávejte sršet barvami a veselými motivy ani v tom nejvěším teple.

Vysoké ponožky Pomeranče za 139 KčVysoké ponožky Pomeranče za 139 Kč

Vyzkoušejte si léto rozveselit a zpestřit ponožkami ve verzi kotníkové, vysoké i dětské. Vše je dovolena a všechno se nosí – i nesourodé páry fuseklí udělají den hned veselejším, rozverným a hravým.

dámské, pánské kotníkové ponožky Vesmír za 79 Kčdámské, pánské kotníkové ponožky Vesmír za 79 Kč

Vysoké i nízké

Když teplota vzduchu venku stoupá nebo klesá, je čas na kotníkové i vysoké ponožky! Řada veselých ponožek Good Mood je k mání ve verzi vysoké i kotníkové. Budou Jsou skvělým doplňkem vašeho outfitu jen tak na procházku po městě i piknik na louce. Dodají vašemu stylu šarm a úsměv na každou tvář. Materiálem ponožek je směs 75% bavlny, 23% polyamidu a 2% elastanu.

Vysoké dámské a dětské ponožky Jednorožec za 139 KčVysoké dámské a dětské ponožky Jednorožec za 139 Kč

Bude to zábava

S veselými ponožkami už nebudete při ranním oblékání s dětmi bojovat. Bude to legrace a zábavy. Navíc se můžete spolu s vaším prckem sladit, protože mnohé z párů veselých ponožek jsou k mání jak v dospělé, tak dětské velikosti. Materiálem dětských ponožek je směs bavlny, polyamidu a elastanu v poměru 85% bavlna, 13% polyamid a 2% elastan.

Vysoké ponožky dětské i pro dospělé Smajlíci za 139 KčVysoké ponožky dětské i pro dospělé Smajlíci za 139 Kč

V e-shopu Dedoles.cz naleznete velkou hromadu takovýchto veselých a úsměvných kousků.

  • Zdroj foto: Dedoles
  • Úvodní foto: vysoké dospělácké i dětské ponožky Zmrzlina za 139 Kč
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Dedoles, veselé ponožky, kotníkové ponožky, vysoké ponožky, dětské ponožky