Queens nově nabízí i dětské kousky

Queens nově nabízí i dětské kousky

Kategorie: Oblečení – eshopy, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

E-shop Queens patří na našem trhu k těm, které nabízejí pánské a dámské kousky značkového oblečení a bot. Aktuálně potěšíme i naše malé lidičky, protože Queens do toho praštil a nabízí nově i dětské kousky.

Dětské boty již Queens nabízí delší dobu. Nyní tedy přidává o oděvy. Zatím jsou v repertoáru převážně klučičí oděvy nebo pár unisex kousků dvou značek – Nike a Jordan, ale brzy přibude i holčičí cool oblečení a další značky. Vyberete si pro své malé miláčky něco?

Nike Boys Full Zip Hoodie

Dětská černá mikina s kapucí a klokaní kapsou od značky Nike s pojmenováním Boys Full Zip Hoodie, má decentní bílé logo na přední části a červené motivy na zádech s nápisem Nike Air, v délce rukávů a zakončení mikiny. Trendy kousek vyrobený ze směsi 80 % bavlny a 20 % polyesteru, může být tahákem pro vašeho nezbedníka jak pro volné chvíle, tak do školních lavic. Vyjde vás na 1 399 Kč.

Nike Boys Pant

Dětské tepláky od značky Nike s pojmenováním Nike Boys Pant, jsou vyrobeny ze směsi 76 % bavlny a 24 % polyesteru. Sporty kalhoty jsou v černém provedení, mají boční kapsy a decentní bílé logo na levé nohavici. Cena činí 1 199 Kč.

Nike Boys Hoodie LG SLTP

Dětská šedivá mikina s kapucí a klokaní kapsou od značky Nike, Boys Hoodie LG SLTP, je cool kousek vyrobený ze směsi 80 % bavlny a 20 % polyesteru. Je v šedé melanži s černým swoosh logem na přední části nad klokaní kapsou. Cena mikiny je 1 199 Kč.

Air Jordan Kids S/S Tee

Dětské unisex tričko v melange šedi má krátké rukávy. Stylovka od značky Air Jordan s pojmenováním Air Jordan Kids S/S Tee je vyrobena ze směsi 60 % bavlny a 40 % polyesteru. Má apartní černobílé logo na hrudi a decentní malé logo na rukávě. Triko stojí 659 Kč.

Air Jordan Kids Fleece Terry Pants

Červené unisex dětské tepláky vynosí jak kluci tak holky. Jsou od značky Air Jordan s pojmenováním Kids Fleece Terry Pants. Tepláky mají malé decentní černé logo na přední části, dvě boční a jednu zadní kapsu. V pase je pohodlná široká prošitá guma regulovatelní ještě černou šňůrkou. Tepláky vyjdou na 1499 Kč.

Air Jordan Kids Shorts

A nakonec ještě něco letního. A to něco jsou červené unisex teplákové dětské kraťasy od značky Air Jordan, s pojmenováním Air Jordan Kids Shorts. Mají černobílý motiv v délce na spodní části a decentní malé logo na levé nohavici. Dvě boční kapsy doplňuje široká guma v pase. Kraťasy vyjdou na 899 Kč.

  • Zdroj foto: Queens.cz
  • Úvodní foto: detail mikiny Nike Boys Full Zip Hoodie
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: dětské oblečení, značkové oblečení, Queens