Pohodlí a styl: dámské spodní prádlo Levis

Pohodlí a styl: dámské spodní prádlo Levis

Kategorie: Dámské spodní prádlo, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Být v pohodě a cítit se dobře za vždy a všude není podmíněno jen make upem, cool účesem a lookem, ale i tím, co viditelné není – a to je vaše spodní prádlo. Určitě budete souhlasit, že takové nepadnoucí spodní prádlo vám udělá z každého dne malé peklo. Zkuste limtiku Levis a buďte vždy v klidu!

Limitovaná dámská edice spodního prádla je nejen stylová, ale především pohodlná, což ocení jistě dámy, ženy, slečny a dívky po celém světě. A aktuálně se na ni můžete těšit i u nás v Česku. V kolekci najdete kalhotky, podprsenky, body a legíny, takže už nikdy nemusíte obětovat svůj osobní styl ani pohodlí na úkor vzhledu. Šesti dílná kolekce je ležérní, nadčasová a pomáhá vyzařovat sebevědomí – když spodní prádlo dobře padne a cítíte se v něm dobře, i všechno ostatní je tak, jak má být a na svém místě.

Osobitost s Levis

Individualita byla vždy nedílnou součástí značky Levis a v současnosti získává na významu i v celém módním průmyslu. V posledních letech se streetwear a sportovní styl staly součástí hlavního módního proudu, propojení praktičnosti s formou podpoří vyjádření vaší osobnosti a ukáže vaše autentické já.

Trendy Tencel Lyocell

Kolekce využívá udržitelný materiál Tencel Lyocell, který je jemnější než hedvábí a chladivější než len. K dostání je v několika základních barvách od jasně bílé, přes růžovou, vínovou až po černou, nebo s maskáčovým potiskem. Pohodlné pružné lemy mají na sobě kultovní sportovní logo, původně z roku 1984, nebo jen nápisem Levis. Tak dodávají moderní, sportovní vzhled a umožní vám protahovat se, běhat, skákat nebo jen tak sedět v opravdovém pohodlí. Je přece samozřejmé, že to, co máte pod oblečením, musí být stejně kvalitní a hezké, jako to, co máte na sobě.

Čím se limitka vyznačuje?

  • High Rise Brief – Kalhotky s vysoko vykrojenými nohavičkami High Rise Brief lichotí postavě, prodlužují nohy a zároveň nic neodhalují a zaručují celodenní pohodlí.
  • Mid Brief – Kalhotky Mid Brief jsou navrženy tak, abyste se cítila co nejlépe hned, jak je obléknete a nikdy nesmějí omezovat v pohybu.
  • Logo Tape Sport Bra – Můžete vyzkoušet sportovní podprsenku Logo Tape Sport Bra, která se dá nosit jako top například pod ovesized džísku.
  • Brallette – Anebo nevyztuženou Brallette, která je tak pohodlná, že zapomenete, že vůbec nějakou podprsenku na sobě máte. Nejměkčím a nejelegantnějším doplňkem k vašim džínům se může stát.
  • Body – bez hodin přemýšlení, co na sebe, nabízí trefu do černého a rychle se stane nepostradatelným kouskem vašeho šatníku.
  • Legíny – mají středně vysoký pas a měkký nylonový materiál vám bude po celý den poskytovat pocit podpory.

Jednoduchá silueta lichotí všem velikostem a krásně se kombinuje s nadrozměrnými topy, třeba i v několika vrstvách. Nebudete je chtít sundat. Všechno se dá kombinovat se vším, můžete si vybrat, zda tón v tónu, nebo naopak kontrastně. Teď už můžete žít v Levis 24 hodin denně.

Zdroj foto: Levis

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské prádlo, spodní prádlo, spodní prádlo Levis