Podzim přeje bundám

Podzim přeje bundám

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Bunda, praktický kousek, který by ve vašem šatníku neměl chybět. Na podzim obzvláště. Je to prima a trendy svrchní oděv, který využijete v mnoha ohledech.

Oproti kabátu je bunda casual kouskem, který si s ležérní módou rozumí. Můžete ji využít k džínám, lacláčům, legínám, zkrátka ke kalhotám v mnoha podobách. Zkuste naše tipy pro letošní podzim a pořiďte si cool bundu!

Napapijri Rainforest W Pocket 2 JacketNapapijri Rainforest W Pocket 2 Jacket

Napapijri Rainforest W Pocket 2 Jacket

Limetková dámská bunda s kapucí a přední kapsou od značky Napapijri s logem na přední části je řešena ve stylu větrovky, s prodlouženou zadní délkou, s kapucí, velkou přední kapsou, dvěma bočními kapsami a trendy rozepínaním na zip v na boku v délce. Velká přední kapsa se zapíná na zip a je překryta širokou ochrannou lištou. Kapuce má podšívku z příjemné šedé pleteniny. Bunda ve velmi precizním provedení ze 100 % nylonu vás vyjde na 6 199 Kč.

Stüssy Uptown Iridescent MacStüssy Uptown Iridescent Mac

Stüssy Uptown Iridescent Mac

Olivový stylový dámský kabát od značky Stüssy s decentním logem na přední části, se zapíná na velké knoflíky, má dvě boční kapsy, ohrnovací rukávy, překlad s rozparkem v zadní délce a je celý vypodšívkován olivovou podšívkou. Olivový odstín jej předurčuje k nošení jak klasickému, tak i ve sporty stylu. Trendy kabát vás vyjde na 4 999 Kč.

Helly Hansen W Welsey Trench InsulatedHelly Hansen W Welsey Trench Insulated

Helly Hansen W Welsey Trench Insulated

Tmavě olivová dlouhá dámská podzimní bunda od značky Helly Hansen je příjemným kouskem do nepohody. Vzhledově je stylována jako trenčkot, s krátkými manžetkami na rukávech, ale má kryté zapínání na zip a druky, odepínací kapuci, vysoký stoják a dvě vnitřní kapsy s lemem. Bundu lze převázat v pase širokým páskem. Bunda stojí po slevě z 5 999 Kč aktuálně 3 000 Kč.

Nike W NSW Swoosh Syn Fill AnorakNike W NSW Swoosh Syn Fill Anorak

Nike W NSW Swoosh Syn Fill Anorak

Černo růžová dámská větrová bunda s kapucí od značky Nike má bílá loga na hrudi a zádech. Vévodí jí velká kapsa na předním díle, kapuce se stojákem a polokošilové rozepínání na zip. Rukávy jsou ukončenu gumou a klokaní kapsa je velmi hluboká a objemná, zapíná se na suché zipy s krycí lištou. Bunda vás vyjde na 2 599 Kč.

LeviLevi's ® Exbf Sherpa Trucker

Levi's ® Exbf Sherpa Trucker

Modrá jeans dámská bunda od značky Levi's ® s pojmenováním Levi's ® Exbf Sherpa Trucker má klasický styl džísky, je doplněna atraktivním kožíškem v podšívkové části, por ukládání drobností slouží dvě přední kapsy a dvě boční kapsy. Celá bunda je ve švech prošita a rukávy zakončeny manžetami. Límec má kožešinový povrch. Cena činí 3 599 Kč.

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské podzimní bundy, bunda, větrovka, kabát, trenčkot