Na podzim v teple a pohodlí: s Pura Vida

Na podzim v teple a pohodlí: s Pura Vida

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo, Legíny, Oblečení – eshopy, Šály, rukavice, čepice, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Mladá česká oděvní značka Pura Vida, která vyrábí ikonické barevné legíny a další volnočasové a sportovní oblečení pro ženy, představuje novinky pro podzim a zimu 2019. Jsou originální a jedinečné. Dámy, zkuste je také a budete cool!

Zateplené dámské oblečení Pura Vida vám umožní sportovat v teple a pohodlí i během sychravého podzimu a zimy.

Co vše lze pořídit od Pura Vida?

  • dámské zateplené sportovní legíny z kolekce Diamons, Antidepky, lama, Fika, Red, Red Love, Abstract, Modrotisk a Flow
  • volnočasové a sportovní mikiny a čepice
  • vše v originálním barevném provedení
  • produkty s ručně kreslenými designy české designérky Petruccyi

Limitované kolekce jsou po 99, 199 a 299 kusech a vždy ve velkém rozpětí velikostí – od XS až po 3XL. Autorkou veškerých designů je Petruccya. Veškeré oděvy značky Pura Vida šijí výhradně české švadlenky.

Originální legíny

Nejbarevnější legíny na českém trhu jsou vyrobeny z vysoce kvalitního, rychleschnoucího a funkčního materiálu roubaix, který je vhodný na kvalitní zimní elastické oblečení. Funkční materiál obsahuje vlákna lycra a je vysoce termoregulační. Udrží tedy vaši stálou teplotu těla. Na své rubové straně má vysoký vnitřní vlas, který dodává velice příjemný pocit. Na tomto materiálu je použita speciální antibakteriální úprava, které zabraňuje tvoření bakterií a mikroorganismů.

V legínách můžete běhat, jezdit na kole, nebo na běžkách. Materiál odvádí pot a je určený hlavně na sport. Poslouží však perfektně i jako módní doplněk. Jakmile klesne teplota pod – 2 °C, využijete je pro mnohé outdoorové aktivity. Legíny jsou také skvělou podkladovou vrstvou pod snowboardové kalhoty. A co obzvláště při zimních sportech oceníte je jejich vysoký speciálně navrhnutý pas, díky kterému vám legíny nesjíždějí.

Mikiny Pura Vida

Další novinkou v podzimní nabídce značky Pura Vida jsou nové originální dámské volnočasové a sportovní mikiny. Stávají se ideálním sportovním a vesele barevným doplňkem k Pura Vida legínám pro sport i do města. Mikiny jsou rovněž vyrobeny z kvalitního materiálu a doplněny originálním potiskem, který navrhla a nakreslila Petruccya. Zachumlejte se do mikin hned po ránu, než vyrazíte do práce, na jógu, nebo do fitka.

Čepice Pura Vida

Novinky v podzimní kolekci Pura Vida doplňují také originální čepice Amor šedá, Srdce černá a Pura Vida růžová, které jsou opět vyrobeny v limitované kolekci z kvalitního materiálu a doplněny originální výšivkou, kterou navrhla a nakreslila Petruccya.

O Pura Vida

Pura Vida je brněnská značka volnočasového oblečení pro ženy, navrhovaná českou designérkou Petruccyou (Petrou Bartoňkovou). Ta značku založila v roce 2016 společně s Petrou Němečkovou. Provozují online obchod a jeden kamenný obchůdek najdete na adrese Minská 5, Brno. Obě dvě varianty marketů nabízí přes 330 druhů oblečení od sportovních podprsenek přes šaty až po mikiny. Ikonickým produktem značky jsou právě legíny vyráběné v limitovaných edicích. Značka vydává dvě kolekce ročně, přičemž jednotlivé dropy zboží jsou rozmístěné do celého roku.

Pro další informace navštivte

Zdroj foto: Pura Vida

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské oblečení, Pura Vida, legíny, zateplené legíny, čepice, mikiny, spodní prádlo