Tipy na podzimně zimní trendy v oblečení

Tipy na podzimně zimní trendy v oblečení

Kategorie: Čepice, klobouky, Dámské oblečení, Šály, rukavice, čepice, Svetry, mikiny

Sponzorované odkazy

Chcete i v sychravém a chladném počasí zazářit? Pak není nic jednoduššího než nakombinovat některý z našich tipů a zároveň neotřelých módních kousků.

Podzim i časná zima má své osobité kouzlo: listy se zabarví do krásných hřejivých barev, ranní a večerní mrazíky zbarví přírodu so stříbrna, a občas na nás vykouknou i sluneční paprsky. Také se v v tomto období uchylujete spíše dovnitř, než ven? A není to škoda? Buďte venku navzdory jakémukoli počasí! Vždyť příroda je krásná a prima i na podzim a v zimě!

Pokud je to jen proto, že nevíte co si obléci, nebo prostě nemáte chlad rádi, pořiďte si některý cool kousek z KiK! Pak budete vždy teple a zároveň trendy i na sklonku letošního roku.

Najdete tam kousky, v nichž doslova zazáříte. Protože u podzimně zimního oblečení je třeba dbát nejen na vzhled a barvu, včetně pohodlí, ale také na dostatečnou ochranu před větrem a deštěm, kterou budeme během chladných dní jistě potřebovat.

K běžnému oblečení do práce můžete připojit třeba stylovou stříbrnou bundu, která vás spolehlivě zahřeje a také s ní oslníte ostatní svým neotřelým outfitem. V případě přívětivějšího počasí pak můžete zvolit třeba vestu v kombinaci s hřejivou flísovou bundou.

No a pokud jste spíše příznivcem sportovnějšího ležérního stylu, jistě vás potěší nabídka lyžařských bund, kterou v prodejnách KiK najdete. Tu si však nemusíte vzít jen na horské sjezdovky, ale v případě silných mrazů také třeba do města v kombinaci s pohodlnými džínsy.

A navrch můžete celkový svůj vzhled příjemně doplnit chundelatou čepicí s bambulí a hřejivou šálou. Ceny všeho jsou více než příjemné a pohybují se od 139 Kč a 159 Kč za čepice, 199 Kč za fliesové mikiny, přes 229 Kč za šály a 429 Kč za prošívané vesty, až po 529 Kč za bundy. Z barev dominují černá, tmavě a světle šedá a příjemná bordó .

Půjdete do toho?

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské oblečení, podzim, zima, KiK