Lorena: doplňky s puncem preciznosti

Lorena: doplňky s puncem preciznosti

Kategorie: Šperky, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Na Nila.cz je nyní k mání celá řada módních doplňků, větších či menších kabelek, opasků, peněženek a náramků značky Lorena. Neměly by vám uniknout. Proč?

Mladá značka z Istanbulu je příznačná svojí jednoduchostí, praktičností, velmi kvalitní kůží, kterou využívá a především precizností, s jakou je každý jeden kousek z jejich kolekce vyveden. Majitelky značky Lorena doslova studují denní život a jeho nároky tak, aby jejich produkty naplnily ta nejvyšší očekávání. Firma pro své produkty navíc používá pouze přírodně činěné kůže bez těžkých kovů, dbá na detaily, styl i pohodlné nošení.

kabelka Mirakabelka Mira

Kabelka Mira

Elegantní hnědá kožená kabelka Mira, která na sebe strhne pozornost originálním tvarem hexagonu. Má vnitřní kapsu na zip pro lepší organizaci věcí, klopu na magnet a nastavitelný popruh přes rameno nebo tělo. Podšívka je z bavlny. S tímhle kouskem se blýsknete v ulicích při každodenním nošení i na společenských akcích. Šířka: 28 cm, výška: 17 cm. Kabelka vyjde na 3 690 Kč.

Kabelka LumiKabelka Lumi

Kabelka Lumi

Efektní kožená kabelka v krásné koňakové barvě poskytne dostatek prostoru pro váš mobil, peněženku a další nezbytnosti. Nás si získala svým perfektně jednoduchým a zároveň neodolatelným designem. Má zapínání na vnitřní magnet, plátěnou podšívku a malou vnitřní kapsu, která vám usnadní hledání. Díky popruhu opatřenému sponou můžete regulovat jeho délku a kabelku tak pohodlně nosit přes rameno nebo překříženou přes hrudník. Velikost: 24 × 17 × 9 cm a cena činí 2 390 Kč.

Ledvinka Spade BeltLedvinka Spade Belt

Ledvinka Spade Belt

Bylo jen otázkou času, kdy se ledvinky vrátí na výsluní. Tato ručně zpracovaná kožená ledvinka v světlém béžovém odstínu promění i ten nejobyčejnější outfit v promyšlenou záležitost. Nabízí dostatek prostoru pro vaše nezbytnosti jako jsou klíče, mobil i menší peněženku. Zapínání je řešeno magnetickým knoflíkem. Nastavitelný popruh zaručuje hned několik variant, jak ji nosit – omotejte ji klasicky kolem pasu, přehoďte ležérně přes rameno anebo ji překřižte přes hrudník. Délka popruhu je 105 cm a velikost 12 × 20 × 2 cm. Ledvinka přijde na 1 190 Kč.

Náramek Armor TripleNáramek Armor Triple

Náramek Armor Triple

Tak jednoduché a zároveň tak efektní! Jemný náramek z koženého pásku v černé barvě s mosazným zdobením obtočíte třikrát kolem ruky a rázem z něj vytvoříte elegantní doplněk. Má jednoduché zapínání na dva mosazné cvočky. Bude vypadat krásně ke košilím i elegantním šatům. Délka náramku je 55 cm a vyjde vás na 290 Kč.

Peněženka RemiPeněženka Remi

Peněženka Remi

Elegantní peněženka v přírodní barvě, o rozměrech 22,5 × 10 cm, se zaoblenou hranou a zapínáním na zip. Vnitřní kapsička na zip na drobné, přihrádky na platební karty, či vizitky. Cena peněženky je 1 890 Kč. Nevybrali jste si? Nevadí, na Nila.cz najdete další hromadu kousků značky Lorena.

Zdroj foto: Nila.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Lorena, módní doplňky, kožené doplňky, taška, pásky, kabelky, peněženky, ledvinky