Procházejte se i v zimě!

Procházejte se i v zimě!

Kategorie: Dámské oblečení, Legíny, Šály, rukavice, čepice, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

K zimě kromě sněhu (kterého je aktuálně velmi poskrovnu), neodmyslitelně patří také nepříjemně chladné počasí a občasný déšť, déšť se sněhem nebo sněhové přeháňky. Byla by ale škoda se kvůli tomu vzdát pohybu na čerstvém vzduchu. Pobývejte venku i v zimě!

modrý kardigan s kapucí za 279 Kčmodrý kardigan s kapucí za 279 Kč

Jak ale vyzrát na zrádné a mnohdy nepředvídatelné počasí, a přitom vypadat skvěle? Přijďte se inspirovat do KiKu, kde najdete celou řadu hřejivých doplňků, svetrů, pulovrů, nebo péřových bund.

šedá prodloužená bunda za 529 Kčšedá prodloužená bunda za 529 Kč

Co by vám chybět v šatníku nemělo?

V žádné skříni se určitě neztratí měkoučký dlouhý a krátký pletený svetr, který je do zimních dnů jako dělaný. V kombinaci s džínami, rukavicemi, šálou, kulichem a cool kabelkou, vám vytvoří pohodlný a stylový outfit.

zelený rolák za 229 Kč, černá kožešinová vesta i káro kalhoty za 279 Kč, koženkové legíny okolo 400 Kčzelený rolák za 229 Kč, černá kožešinová vesta i káro kalhoty za 279 Kč, koženkové legíny okolo 400 Kč

A pokud je venku pošmourno a fouká vítr, je dobrou volbou kratší, ale především delší bunda s prodlouženým střihem, která vás spolehlivě zahřeje. Opět k ní patří šála, kulich, rukavice, pod bundu svetřík a nohy oblečte do trendy džín.

melírovaný pulovr za 279 Kčmelírovaný pulovr za 279 Kč

Jste raději doma „za pecí“?

Nikam se vám nechce a radši byste pro tentokrát zůstala doma? Ideální volbou pro chvíle strávené v domácím prostředí jsou pohodlné, a přitom stylové tepláky, které můžete kombinovat s mikinou nebo příjemným pulovrem.

černá mikina s potiskem za 279 Kččerná mikina s potiskem za 279 Kč

Pak už si jen udělat si lahodný horký čaj nebo kávu, a sáhnout po zajímavé knížce, poslouchat dobrou hudbu nebo jen tak relaxovat. Odpočinek je důležitý, tak odpočívejte i doma stylově a módně.

mikina s potiskem za 279 Kčmikina s potiskem za 279 Kč

V KiK na to budete vždy mít v peněžence dost, ceny zde jsou mimořádně příznivé a zahřejí vás stejně jako ten čaj nebo káva. Pohybují se od 150 Kč do 600 Kč za prima módní kousky.

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské oblečení, KiK, zimní oblečení, svetr, pulovr, džíny, legíny