Oblékněte se při sportu do barev

Oblékněte se při sportu do barev

Kategorie: Dámské oblečení, Legíny, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Nabídka sportovního oblečení v řetězcích je široká, ale co tentokrát i pro dnes tak neobvyklou a vypjatou situaci pandemie koronaviru trochu odlehčit, zvolit hravé kousky oblečení a třeba upřednostnit mladou českou značku? Dejte zelenou originalitě a limitovaným kolekcím značky Lasoul!

Lasoul si se sportovní módou hraje a je to znát hned na první pohled. Značka pracuje s funkčním materiálem a nebojí se vzorů, ani pestrých barev. Ano, oblečení není hlavním důvodem, proč sportovat, ale každá se chceme i při sportu cítit dobře a mít dobrý pocit z toho, že je naše oblečení vyrobené férově ve spolupráci s lokálními výrobci a dodavateli.

Aktivní život je cool

Dámy, jestli rády jezdíte na kole, bruslích koloběžce, nebo milujete běh a chůzi po horách, tak si z nabídky určitě vyberete. Trička i legíny z aktuální kolekce vás okouzlí. Oživte letos svůj sportovní šatník pastelovými barvami, vzory plameňáků či motýlů, nebo vsaďte na pestré barvy, i elegantní černou. Vše je v nové kolekci zastoupeno. Oblečení je vyrobené v malých sériích, takže máte jistotu, že budete opravdu jedinečná.

Funkční a pohodlné

Určitě se shodneme, že u oblečení na sport je důležitá jeho funkčnost a pohodlnost. Sportovní trička Lasoul skvěle sedí a mají vychytávky v podobě prodloužení v oblasti beder a kapsy na drobnosti. Současně skvěle odvádí přebytečný pot a rychle schnou.

Sportovní legíny Lasoul budou držet Vaše záda díky vysokému pasu v teple a díky stahování nebudou při sportování sjíždět. Funkční materiál s elastanem a ploché švy zajistí pohodlí během každého sportovního výkonu. V nových designech se budete cítit skvěle. Legíny se hodí nejen na sport, ale i na procházky a výlety.

Ať už podniknete cokoliv, díky sportovnímu oblečení české značky Lasoul si každou aktivitu užijete na maximum. Lasoul totiž není jen oblečení, je to aktivní životní styl.

Zdroj foto: Lasoul

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Lasoul sportovní oblečení, dámské oblečení, legíny, trika