Léto není jen o dovolené a zážitcích, ale i o odpočinku a spánku

Léto není jen o dovolené a zážitcích, ale i o odpočinku a spánku

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Léto a prázdniny vypukly v plné síle. Letní čas však není jen o hromadě zážitků, výletů a koupání či slunění, je také o odpočinku. A k němu neodmyslitelně patří spánek. Nabrat síly na další školní a pracovní dny, dobít si spánkem „baterky“ a elán.

A aby byl spánek kvalitní, potřebujete i správnou přípravu na něj včetně příjemného očního oděvu.

Jak na to?

Pro kvalitní spánek je však důležitá i samotná příprava před spaním. Doporučuje se nevěnovat se mobilnímu telefonu, nezabývat se vážnými a důležitými záležitostmi. Když se večer ukládáte do postele, měli byste se jak po psychické, tak i po fyzické stránce cítit pohodlně a příjemně.

A mimo dodržování určitých pravidel spánkové hygieny, vám s prima kvalitním spánkem pomůže i volné a pohodlné ale i stylové a pěkné pyžamo, či noční košilka. V nočním prádle, které nyní najdete v prodejnách obchodního řetězce KiKu se vám bude spát jako v bavlnce.

Čas na spánek

Všechny kousky jsou krásné a vyrobené z příjemných materiálů a volně střižené, aby vás při spánku nikde neomezovaly. Mimo dobré psychické pohody před spaním proto vsaďte na kvalitu, volnost a příjemné materiály, abyste se vyspali do růžova a dobře si odpočali.

Nejen pohodlí, ale i styl a svůdnost

Pro některé ženy je však důležité, aby se večer cítily přitažlivě. V tom případě můžete sáhnout po sexy jednodílných pyžámkách, svůdných šortkách nebo něžných nočních košilkách. Vy se budete cítit dobře a partner z vás nebude umět spustit oči.

Ležérně a hravě

Pokud dáváte naopak přednost ležérnějšímu stylu, určitě oceníte hravá pyžama a noční košile s motivy myšáka Mickeyho Mouse a jeho Minnie, které se v KiKu dělají i v dětské variantě. Můžete se tak sladit s dcerkou do stejných rozkošných pyžam.

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: letní kolekce, KiK, noční prádlo, overal, noční košilka, pyžamo, KiK