Věčně módní denim: Marks & Spencer pro ženy

Věčně módní denim: Marks & Spencer pro ženy

Kategorie: Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Džínovina alias denim byl, je a bude. Původně využívaný materiál na pracovní oděvy se stal světovým fenoménem módy, který přetrvává s obměnami dodnes. Aktuálně je k dispozici stylová denim kolekce Sum20, od Marks & Spencer.

Kolekce reaguje na neustálé proměny v módních trendech, a to jak ve vzhledech denimu, tak v jeho střizích a provedení, přičemž zachovává denim v jeho původní podobě. Klasická denimová modrá je tak doplněna o různé další barvičky denimu a vytváří stylovou designovou směsici, z niž si vybere skutečně každý. Nebo spíše každá. Kolekce Sum 20 je totiž dámskou denim kolekcí.

Návrháři Marks & Spencer tak vytvořili stylovou dámskou kolekci džínů různých střihů, aby si každá z vás mohla vybrat ty, které nejvíce lichotí její postavě. Vybírat si můžete také barvy, a to od tmavého indiga po světle šedou, růžovou nebo jemnou bílou.

bílá denim bunda za 999 Kč a kimono bunda za 1299 Kčbílá denim bunda za 999 Kč a kimono bunda za 1299 Kč

Kolekce Sum20

Všechny modely džínů a bund byly navrženy s inovativní technologií, která poskytuje lichotivý a zeštíhlující účinek.

Mezi ně patří tři inovace

  • Sculpt and Lift
  • Sculpt and Slim
  • Sculpt and Smooth
denim džíny zvonové a prohované za 699 Kč/kusdenim džíny zvonové a prohované za 699 Kč/kus

Všechny tyto modely džínů nabízí chytrou technologii střihu, která zajišťuje perfektní pohodlí. Marks & Spencer se tak stává předním producentem denimových kousků nejen na britském trhu, ale na celém světě, kde se každoročně prodává více než 5 milionů jejich denim kousků.

bílá i růžová denim budna za 1299 Kč kusbílá i růžová denim budna za 1299 Kč kus

Better Cotton Initiate

Bavlna BCI (Better Cotton Initiate), která se používá na šití nejen této kolekce Sum20, ale celé šíře denimové nabídky značky Marks & Spencer, spolu se 100% značkovou bavlna přináší udržitelnost zdrojů. Tyto zdroje používají méně vody, méně chemických látek ve výrobě a podporují tak tisíce farmářů pěstujících bavlnu na denim.

Líbí se vám kolekce Sum20 od značky Marks & Spencer? Vyberet si i vy nějaký jejich kousek? K mání jsou na Marksandspencer­.com, v showroomech Marks & Spencer v Česku (v Praze, Liberci, Českých Budějovicích) a ve vybraných značkových e-shopech.

modré denim džíny s vysokým pasem za 1499 Kč a tmavé zeštíhlující za 1299 Kčmodré denim džíny s vysokým pasem za 1499 Kč a tmavé zeštíhlující za 1299 Kč

Zdroj foto: Marks & Spencer

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: denim, Marks & Spencer, dámskí denim kolekce, pro ženy, džíny, bundy