Podzimní bundy: kousky k nakousnutí

Podzimní bundy: kousky k nakousnutí

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Jste připraveni na podzim? A víte, že by vám v podzimním šatníku neměla v žádném případě chybět podzimní bunda. A měl by to být kousek pohodlný, pro vás příjemný a v barvách, které máte rádi. To vše proto, abyste se cítili v bundě dobře.

Představíme vám dnes několik cool kousků, z nichž lze velmi dobře vybrat ten váš. Pojďme na to!

Helly Hansen W Valkyrie Rain JacketHelly Hansen W Valkyrie Rain Jacket

Helly Hansen W Valkyrie Rain Jacket

Větrovka v příjemně tmavě modré barvě od značky Helly Hansen s názvem W Valkyrie Rain Jacket je prima kousek s prodlouženou délkou, který vás ochrání před nepřízní počasí. Bunda trendy střihu je vyrobena ze 100 % polyesteru, má kapuci, vysoký límec, kryté zapínání na zip a druky. Rukávy jsou zakončeny lemem a v kapuci jsou zdrhovací šňůrky. Bunda vyjde na 4 199 Kč.

The North Face W Telegraphic JacketThe North Face W Telegraphic Jacket

The North Face W Telegraphic Jacket

Světle béžová delší bunda má zapínání na patentky, limec, kapsy na ruce a vnitřní kapsu. Elastické manžety chrání před průnikem chladu, bunda odolá větru i dešti, protože má a vodoodpudivý povrch. Detaily doplňuje logo na hrudi a zádech. Vyjde vás na 3 499 Kč.

Vans WM Drill Chore JacketVans WM Drill Chore Jacket

Vans WM Drill Chore Jacket

Růžová bunda se zapínáním na patentky, límcem, našitými vrchními kapsami na ruce, jednou kapsou na hrudi na patentku a vnitřní kapsou, má logo na kapse u boku. Jedinečný prima stylový kousek, který unosíte jak k džínám, tak k sukni, vyjde na 1 899 Kč.

Nike W NSW Synthetic Fill Windrunner JacketNike W NSW Synthetic Fill Windrunner Jacket

Nike W NSW Synthetic Fill Windrunner Jacket

Dámská bunda s kapucí a klokaní kapsou od značky Nike s decentním logem na přední části v provedení tmavě růžové a černé je do podzimního šatníku jako dělaná. Kapuce vás ochrání před deštěm i větrem, a stylové provedení v černé s růžovým klínem bude cool doplňkem jak k sukni, tak k džínám. Bunda vyjde na 2 080 Kč.

Patagonia WPatagonia W's Skyforest Parka

Patagonia W's Skyforest Parka

Oranžová dámská bunda s krémovými díly má kapuci, je od značky Patagonia a s decentním logem na přední části. Delší bunda má boční kapsy na ruce, vysoký stoják se zdrhovacími šňůrkami a kryté zapínání na zip s druky. Vyjde vás na 3 680 Kč.

LeviLevi's ® Exbf Sherpa Trucker

Levi's ® Exbf Sherpa Trucker

Posledním kousek je zateplená denimová bunda značky Levis. Trendy kousek patří k základům denimového šatníku. Modrá jeans dámská bunda od značky s předními kapsami má namísto podšívky kožíšek. Vynosíte i k džínám, sukním i šatům. Vyjde vás na 2 340 Kč.

Sponzorované odkazy



Štítky: Podzimní bundy, podzim, bundy, Queens