Inspirace na Vánoce i doplnění šatníku

Inspirace na Vánoce i doplnění šatníku

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy

Sponzorované odkazy

Listopad a prosinec jsou chladné měsíce, v nichž je dobré mít doma zásobu bund, mikin, svetrů a triček s dlouhým rukávem a dalších kousků k ochraně před chladem. Také je to ale doba, kdy přemýšlíme nad vánočními dárky pro své blízké. Proč jim nepořídit nějaký hřejivý značkový kousek?

Online obchod se značkovým stretwearem vám může být inspirací i možností co a kde pořídit: necháte se inspirovat a zlákat?

Carhartt WIP W' L/S Eve Heart T-Shirt

Světle růžové dámské casual tričko s dlouhými rukávy od značky Carhartt WIP s pojmenováním Carhartt WIP W' L/S Eve Heart T-Shirt má decentní logo na hrudi, volnější pohodlný střih a pružné úpletové zakončení rukávů. Jemná pastelová barvička jej předurčuje k nošení k džínám, sukním a jako vrstvu pod bundu či kabát. Může být vaše za 800 Kč, když původní cena činila 900 Kč.

LAZY OAF Lazy Vase Sweater

Žlutý dámský crewneck od značky LAZY OAF s pojmenováním LAZY OAF Lazy Vase Sweater má jemný květinový barevný motiv na hrudi. Kousek ze 100 % bavlny bude prima ke kalhotám i sukni a bezesporu podpoří váš podzimní či zimní look. Původní cena 2 159 Kč byla snížena na 1 730 Kč.

Puma The First Mile Anorak

Příjemná mint barvička této dámské větrové bunda s kapucí od značky Puma s pojmenováním Puma The First Mile Anorak nemůže zůstat nepovšimnuta. Je prakticky a stylově řešená, se stahováním v pase i okolo kapuce režným oranžovým pásem, který najdete i na zipové zapínání a doplněna černými díly. Původní cena byla 2 299 Kč a nyní činí 1 840 Kč.

ellesse Queenstown Jog Pant

Černé dámské joggins kalhoty teplákového charakteru od značky ellesse s pojmenováním ellesse Queenstown Jog Pant jsou díky barvě stylovkou pro chladné dny. Mají barevné logo na levé nohavici, dvě boční kapsy a úpletové zakončení nohavic. Sleva z 1 499 Kč na 1 200 Kč je jistě příjemná.

Carhartt WIP W Cymbal Pant

Moderní army styl nabízí camo zelené dámské kalhoty od značky Carhartt WIP s pojmenováním Carhartt WIP W Cymbal Pant. Mají postranní kapsy, délku nohavic zakončenou šňůrkami ke stažení, nakládané kapsy na nohavicích a zapínání na zip. Původní cena byla 2 599 Kč a aktuálně činí 2 080 Kč.

Carhartt WIP W Hooded Carhartt Sweat

Černá dámská mikina s kapucí a klokaní kapsou od značky Carhartt WIP s pojmenováním Carhartt WIP W Hooded Carhartt Sweat má bílé logo na hrudi. Kapuce má šňůrky na stažení a rukávy i délka jsou zakončeny pružnými lemy. Původní cena 2 299 Kč byla snížena na 1 840 Kč.

  • Úvodní foto: Vans WM Mercy Reversible oboustranná bunda za 2 240 Kč
  • Zdroj foto: Queens.cz
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: značkové oblečení, dámské oblečení, Queenscz