Tip pod stromeček: Speciální pyžamový set značky Jamie Collection

Tip pod stromeček: Speciální pyžamový set značky Jamie Collection

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy

Sponzorované odkazy

Vánoce se nezadržitelně blíží a všichni již plánují nákup dárků pro své blízké a milované. Všichni si přejí dávat našim blízkým takové vánoční dary, které jsou výjimečné a ukázat, jak moc jim nám na nich záleží. Je tedy již opravdu nejvyšší čas pustit se do hledání a vybrat ty nejlepší.

Co takhle zkusit českou značku Jamie Collection a pořídit jim něco trendy? Česká značka módního oblečení Jamie Collection nabízí ryze české a v česku ručně šité kousky, které mají styl, jsou pohodlné, módní a přitom šik. Jejich posledním počinem je Speciální pyžamový set, který jistě potěší mnohou ženu a dívku.

Perfect dárek

Může se stát perfektním dárkem pro manželku, přítelkyni, dceru nebo kamarádku. Je to stylový pyžamový set s roztomilými kraťasy s ozdobnou mašličkou a dvěma variantami triček – s krátkým a dlouhým rukávem.

Vysoká kvalita za prima ceny

Set z vysoce kvalitní bavlny dopřeje spánek v naprostém pohodlí. Takový dárek zaručeně potěší. Jamie Collection nabízí set v barvě béžové, šedé, růžové a černé barvě, ve velikostech XS až XL. Zvýhodněná prodejní cena pyžamového kompletu je 1 490 Kč. Samostatné šortky pak vyjdou na 990 Kč.

Nejen tyto cool kousky jsou k mání na e-shopu www.jamiecollection.cz.

Vyberete si i Vy?

Zdroj foto: Jamie Collection

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Jamie Collection, Vánoce, speciální pyžamový set