Krásné Vánoce s Tezenis

Krásné Vánoce s Tezenis

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo, Oblečení – eshopy, Pánské oblečení, Svetry, mikiny, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Vánoční čas a nadílka pod stromečkem se blíží mílovými kroky. Už máte dárečky, nebo stále sháníte dobrý tip na ně? Jedním by mohl být nákup se značkou Tezenis.

Jejich vánoční kolekce by mohla naplnit a radostí srdce celé rodiny. Je módní, trendy a příjemně pestrá. A ta pokud stále hledáte ten nejlepší vánoční dárek, trefou do černého je právě nová vánoční kolekce Tezenis!

Legrace s Tezenis

Značka se vždy soustředí na nejaktuálnější módní trendy. Letošní Vánoce oslaví s lehkou dávkou ironie a zábavy. Pobavte se s nimi! Díky sváteční kolekci Tezenis můžete spodním prádlem i pobavit. Zahrnuje totiž puntíkaté modely zdobené saténovou mašlí ve velikosti XXL nebo veselými vánočními ozdobami.

Červená je v kurzu

Ve sváteční kolekci samozřejmě nesmí chybět červená barva. Ta vévodí vánocům i ve výzdobě, společenských outfitech, doplňcích, a tak nemůže chybět ani u Tezenis. Červená má tu devizu, že je sexy, veselá a má ten správný náboj.

Spodní prádlo

Objevuje se na většině modelů, a to včetně spodního prádla (kalhotek a podprsenek typu „balconette"). Svůdné kousky zdobí krajkové vsadky i vyšívané motivy s třpytivými efekty. V nadcházející sezóně by ve vašem šatníku neměla chybět ani krajková braletka, která se skvěle hodí pod nejrůznější topy a košile.

Do víru večírků a oslav

Červená barva v kombinaci s černou se objevuje i na kouscích vhodných pro večerní příležitosti. Průsvitné modely i body s lurexovou vsadkou výborně zkombinujete s šortkami nebo mini sukní. Při silvestrovských oslavách pak všechny uchvátíte svým mladistvým a moderním outfitem.

Sladké spaní pro všechny

Noční prádlo působí velmi hravě. Zábavné jsou i kousky pro muže, které zdobí ironické slogany a komiksové potisky. Dětská kolekce nabízí heboučká, chlupatá pyžama, svetry s designem jednorožců a huňaté roztomilé mikiny.

Zdroj foto: Tezenis

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Tezenis, vánoce, dámská móda, pánská móda, dětská móda, spodní prádlo, pyžamo, mikiny, kalhoty