Jarní Levi’s® kolekce

Jarní Levi’s® kolekce

Kategorie: Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle, Oblečení – eshopy, Pánské oblečení, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Ťuky, ťuk, jaro je tady! Máte v šatníku do jarních dní skutečně to, co letos frčí? Ne? A co takhle denim? Třeba rovnou značkový? Inspirujte se s námi mixem jarních tipů od Levi’s®!

Značka Levi’s® má od roku 1873 stále své příznivce. Jakoby se obliba Levisek dědila generacemi. A tak značka čerpá z bohaté historie a zkušeností a nabízí moderní střihy s dokonale autentickým retro vzhledem.

A kolekce Levi’s® pro letošní jaro je navržena a prohnána přes filtr hudby. Koncerty a festivaly svádějí lidi dohromady a umožňují jim být součástí něčeho většího, ale zároveň si uchovat individuální styl. Jarní mix zahrnuje milované staré hity, jako kolekci Orange Tab inspirovanou 70. léty, ale i zbrusu nové pecky, jako džíny 501® Skinny, remasterovaný hit.

Mezi dámskými kalhotami drží vrchní příčku džíny řady 700 v retro stylu – vzpomeňte si na sepraný denim devadesátek a odstíny let sedmdesátých. Tyto oldschoolové kousky jsou z pevnějšího denimu. V jarní kolekci ovšem nechybí ani moderní strečové materiály.

Oblibu určitě najde i mikina s kultovním logem Batwing a trička v různých barvách, které tvoří ideální doplněk ke Skinny džínům a celkovému denim outfitu. A pozor! Tato sezóna je také o krásných bílých topech s jemnými detaily jako výšivka nebo krajka!

Pánové sáhnou jistě po tom „svém“ džínovém střihu, který bude vyhovovat právě jim. Tak vyzkoušejte třeba nové střihy 502™ Regular Taper, 512™, Slim Taper a 541™ Athletic Fit. Jsou skvělé a velmi dobře padnou. A k nim se hodí trička s charakteris­tickými kapsami, originální mikiny nebo westernové košile. V chladnějších jarních dnech se bude hodit i nestárnoucí džíns bunda, nebo stylový kožený křivák.

Co vy nato? Jdete do nich? Já určitě ano!

Zdroj foto: Levis

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Jarní kolekce, Levi’s®, džíny, trička, mikony, výšivka, kalsika, střeč,