Jarní kolekce od Levisu: Super Future

Jarní kolekce od Levisu: Super Future

Kategorie: Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle, Pánské oblečení, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Jarní kolekce Levis je jako DJ módy, který mixuje vymazlený ležérní styl našich otců, nostalgii inspirovanou devadesátkami dohromady s cool a inovativními strečovými materiály. Suma sumárum – to nejlepší ze minulosti, včerejška, dneška i zítřka.

Vyvíjet se, přinášet jiné pohledy, beze strachu zkoušet nové věci – to chce asi každý. A to je také životní styl 21. století. Je to éra inovátorů. Éra, v níž jsme díky novým technologiím neustále ve středu dění. A také éra, která to nejlepší z minulosti přetavuje do ještě úžasnější budoucnosti.

Super Future

Tohle je Super Future – superbudoucnost, a právě sem míří nová jarní kolekce Levis. Levis zde funguje coby směřovač a DJ módy, který mixuje vymazlený ležérní styl dob minulých, současných i budoucích v něco, co jsme si mohli nedávno jen velmi těžko představit.

To vše najdete pěkně pohromadě poskládáno v unikátní cool kolekci Super Future. Kolekce, jež je mixem toho nejlepšího a která je zároveň novátorská i důvěrně známá.

Jaká bude naše budoucnost?

Superbudoucnost bude o zcela nových stylech, materiálech, střizích a provedeních. Bude jako současná jarní kolekce Levis, v níž jsou dámské džíny Balloon a pánské kalhoty XX Chino. Tedy dva klasické kousky Levis, které byly přepracovány do nejmodernější podoby.

A jarní sezóna 2020 je v Levis o uvolnění a pohodlí. Pro muže to znamená rovné nohavice volnější ve stehnech, jako nabízí rozšířená řada džínů Levis 501‘93. A pro ženy jsou to oblé siluety a volné ležérní střihy jako po tátovi, například džíny Balloon. Je to směs všeho, co jste v devadesátkách milovali – volnější střihy, ironii a styl inspirovaný ulicí, ale přepracované pro současnost.

Nové logo a barevnost kolekce

Novinkou jarní kolekce je i nové logo inspirované fontem Sans Sherif z 90. let. Zatímco proporce se zvětšují, loga se zmenšují a stávají se pouze sofistikovaným doplňkem. Paleta barev je jemnější, neutrálnější, pastelové barvy a odstíny okrové si pohrávají s ledově modrou, ocelově šedou a tlumeně červenou. Je to dospělý přístup k oblékání, který neobětuje hravost.

Zdroj foto: Levis

Sponzorované odkazy



Štítky: Levis, jarní kolekce, Super Future