Šílená jarní kolekce Levis

Šílená jarní kolekce Levis

Kategorie: Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle, Oblečení – eshopy, Pánské oblečení, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Nová kolekce denimové módy Levis se nese v hip hopovém duchu. Je tedy inspirována devadesátkami, streetem a obnošeným vzhledem. Na jarní a letní denimové šílenství nic lepšího!

Jak byste definovali letní šílenství? Podle rady Fresh Prince a DJ Jazzyho Jeffa z roku 1991 si pořádně přidejte basy, v autě nastavte tempomat a hoďte se do pohody! Hip-hopový zvuk N.W.A., Public Enemy, Wu-Tang Clanu a dalších sebou přinesl i novou estetiku a styl, které nás ovlivňují dodnes.

Počátky streetwearu v New Yorku nebo Bronxu a nejdivočejším období hip-hopu, chlapeckých skupin a materiálních dívek se inspiruje nová kolekce Levi’s®.

Zářící barvy a divoké potisky, prostě pulsující Block Party, ať se už váš hudební vkus přiklání víc k Tupacovi nebo Biggie. Energii východního a západního pobřeží USA reprezentuje neohrožený, odvážný a výrazný pouliční styl 80. a 90. let. odrážející první dny hip-hopu, módu ulice a kulturu loga.

Jarní kolekce Levi’s® přináší i milované anti-střihy 90. let – nadměrné velikosti, lehký denim s obnošeným vzhledem a sobě vlastním streetovým sexy půvabem. Další kousky jsou volné džíny Baggy a těšte se, protože budou i ve variantě s laclem a dokonce výrazně pruhované.

K mání jsou i trička a tílka s retro nádechem a housemark grafikami, nebo j libo proužky? Ty všechny apartní kousky jsou z kvalitní bavlny Supima. A navrch přiloží značka Levis ještě Sportovní logo s nostalgickým nádechem, které připomene olympijské hry roku 1984. A mimo triček zdobí i mikiny, čepice a ponožky.

Tak přidejte zvuk a počkejte, party k vám brzy dorazí. Jedeme! A drobné upozornění na závěr: kvůli přestavbě je uzavřen Levi's Store v Palladiu. Nové otevření je plánováno na 24. února. Pro zápůčky je k dispozici Levi's Store na Václavském náměstí 10. A samozřejmě showroom.

Zdroj foto: Levis

Sponzorované odkazy



Štítky: Levis, kolekce jaro a léto, hip hop